Dalmata Mentés

Pécsi mentés (12 kutya) – Hol tartunk most?

Hat hónapja kapcsolódtunk be a Pécs melletti szaporítótelep felszámolásába, amelyet a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány kezdett el márciusban és sikeres együttműködésünknek hála a
12 kutyából mára 
8 eb nevet kapott és szabadulhatott, június végétől érkeztek kettessével gondozásunkba, közülük

4 eb már gazdára talált 
Pilar http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar/,
Picasso http://dalmatamentes.hu/portfolio/picasso/,
Penny http://dalmatamentes.hu/portfolio/penny/,
Polka http://dalmatamentes.hu/portfolio/polka/,

1 eb már gazdijelölthöz költözött 
Pepe http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepe/,

3 a gondozásunkban keresi még a neki megfelelő gondoskodó családot 
Pepita http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepita/,
Peggy http://dalmatamentes.hu/portfolio/peggy/,
Perla http://dalmatamentes.hu/portfolio/perla/

és 4 pöttyös keverék sajnos még mindig arra vár, hogy szabaduljon fel hely és ők is elindulhassanak egy boldogabb, egészségesebb élet felé.

Minden kiszabadított eb állatorvosi kivizsgáláson esett át, szocializációjukat kutyakiképzők segítik, kutyaiskolai órákon is részt vesznek. Mire eljön értük az álomgazdijuk, addigra kezes, kedves, szobatiszta, pórázképes ebekké válnak a pécsi kollégák által megkezdett és gondozásunkban folytatott mindennapos foglalkozásoknak köszönhetően, megkönnyítve ezzel a leendő gazdik dolgát, akik majd folytatják az ebek további nevelgetését, megmutatják nekik milyen igazi családtagnak lenni, a boldog kutyák életét élni.

Anyagiak
8 eb teljes körű állatorvosi ellátása nem kevés pénzbe kerül, páronként 90.000.- Ft-os állatorvosi számlával együtt vettük át őket. Kutyánként 45.000.- Ft-ot, eddig összesen 380.000.- ft-ot utaltunk el a pécsi állatorvosnak, ami tartalmazza a microchipet, az első oltásokat, a labor és vérteszteket, féreghajtást, ivartalanítást.

Oltási programjukat Budapesten befejeztük, a felmerült egyéb problémákat kivizsgáltattuk és kezeltettük. A nyolc kutya tartása, gondozása, egészségügyi ellátásuk a hat hónap alatt mindösszesen 709.107.- ft-ba került a mai napig, amit az általatok beérkezett adományokból fizettünk ki és még nincs mindenki gazdánál!

Az állatorvoshoz eljuttatásukra szerencsére jelentkeztek régebbi gazdik, akik önkéntesen térítésmentes és rendszeres segítséget nyújtanak, hálásan köszönjük segítségüket!
Ugyanilyen önkéntes ideiglenes befogadókat keresünk azoknak a kutyáknak, akik már jól szocializáltak és jelenleg sajnos csak napidíjas panzióban tudjuk tartani őket. Komoly összegeket emészt fel az elhelyezésük és még négy kutyát kell átvennünk, ahogy sikerül számukra ideiglenes befogadót vagy gazdát találni, úgy tudjuk átvételüket megkezdeni.

Kérjük segítsétek a mentést, jelentkezzetek önkéntesnek, ideiglenes befogadónak vagy ha tehetitek támogassátok a kutyák mentési folyamatát, ellátását!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu/ (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: pécsi mentés

A kutyák állapotáról és az adományok beérkezéséről folyamatosan tájékoztatunk Benneteket!

Ideigelenes befogadás:http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/
Pécsi mentés története:http://dalmatamentes.hu/lang/hu/category/hirek/pecsi-mentes-dalmata-keverekek/

Köszönjük!
Dalmata Mentés