Dalmata Mentés

Segíts, hogy hazataláljon!

Csatlakozz okostelefonoddal a Szilveszteri Állatmentő Mobil Közösséghez!

Minden állattartó tudja, hogy mekkora károkat okoznak a szilveszter időszakban a petárdázók. Közvetlenül szilveszter előtt és után az Állatvédő szervezetek, önkéntesek és civil segítők ilyenkor átlagosan 72 órát dolgoznak egy huzamban világszerte.

findlost24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Többek között erre a problémára kíván megoldást nyújtani a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösség, amihez csatlakoztunk mi is. A közösséget technológiailag a findlost24 névre hallgató mobil alkalmazás szolgálja ki, ami helyi mobil közösségek erejét fogja össze világszerte, ezzel végül óriási területet átszövő információs hálót alkotva több 1000 kilométeres körzetben.

 

Kipróbáltuk és jól működik!

Ha elvész a kedvenced, vagy találsz egyet, annak fényképét és alapadatait egy gombnyomással azonnal elküldöd és minden közösségi tag értesítést kap róla az elveszés közelében. Így másodperceken belül lehet pontos információt kapni arról, hogy ki, mikor, hol mit vesztett el és talált meg. Ha valakinek válasz-információja van, az válaszolva a tulajdonosnak vagy a megtalálónak azonnal felveheti vele a kapcsolatot.

A findlost24 mobil alkalmazás egy minden kétséget kizáróan hatékony eszköz ahhoz, hogy a félelmükben menekülő társállatok közül minél több visszajusson a gazdájához.

 

Nézd meg a “hogy működik” videót:

 

Mára már több ezer magyar ember is csatlakozott a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösséghez, aminek szervezése pár hete indult el itthon. A szilveszter kapcsán mi magunk és partnereink csatlakozunk a közösséghez.

 

Ha bárki kételkedne a közösség erejében, annak ajánljuk ezt a videó beszámolót egy Magyar findlost24 sikertörténetről: