Dalmata Mentés

Adó 1 % 2017 – Köszönjük támogatásotokat!

2017.10.25. – Adó 1 % 2017 – Köszönjük támogatásotokat!

Örömünkre szolgál, hogy évről-évre egyre többen szavaztok nekünk bizalmat! Idén 149 fő döntött úgy, hogy Egyesületünknek ajánlja fel adója egy százalékát, ez összesen 594 375 Ft-ot jelent.

A pécsi mentés kellős közepén óriási segítség ez számunkra: 12 kutya több heti panziós díja, teljes körű állatorvosi ellátása és etetése nem várt költségekkel terhel minket. A gondozásunkban lévő 8 kutyából Pilar, Penny és Picasso már gazdira talált, Polka jelenleg próbaidejét tölti gazdijelöltnél.

Pepita, Pepe még várják az álomgazdit, Peggy és Perla pedig rehabilitáció alatt állnak, de hamarosan ők is gazdikereső státuszba kerülnek. További négy társuk még Pécsett várja, hogy átvehessük őket.

Egy pécsi mentvény átlagos költsége 70 000 Ft és 85 000 Ft között mozog, ekkora kiadással jár egy-egy kutya a szaporító telepről való szabadulástól a gazdához adásig. Ez minden esetben kedvezményes árú, de teljes körű állatorvosi ellátást, gondozást jelent, melyről elszámolásunkat rendszeresen közzétesszük.

És itt van nekünk Donnie, a bucifejű dalmata-vizsla srácunk, aki egy évesen súlyos kétoldali csípődiszpláziával küzd. Fizioterápiás kezeléseit rövidesen megkezdjük, hogy állapota javulhasson. (Gondos gazdiját várja ő is!)
Lapajról, az öregúrról sem szabad megfeledkezni, az ő ellátását élete végéig vállaltuk!

Bő két hónap van még hátra 2017-ből, bármikor érkezhetnek újabb bajbajutott dalmaták. Fennállásunk hat éve során több, mint 80 dalmata és keverék talált életreszóló családot egyesületünk gondozásából, emellett több, mint 30 közvetített eb gazdásodásában is segítettünk. Továbbra is szeretnénk minél több kutyusnak segíteni, de mi csak Veletek együtt adhatjuk meg nekik az esélyt egy boldog gazdis életre!

Köszönjük, hogy velünk vagytok és támogattok minket!

Dalmata Mentés
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ado-egy-szazalek/