Dalmata Mentés

Pierre – gazdát keres

2018.03.08. Friss képek Pierre-ről – továbbra is gazdikereső!

2018.03.02. Pierre ül, fekszik, pacsit ad és forogni is tud 

Magabiztos, okos és tanulékony 5 hónapos dalmata keverék kan. Önállóbb típus, ezért kutyás tapasztalat előny, következetes neveléssel. Szerető gazdira vár!

Bővebb információ adatlapján: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pierre/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pierre) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk! 06208066919

Dalmata Mentés

2018.02.22. Gazdát keres Pierre – 5 hónapos dalmata keverék kan

Pierre január első napjaiban került gondozásunkba másik 5 társával együtt a pécsi mentés keretein belül. A 6 kölyökkutyára pécsi kollégáink találtak rá a szaporítónál, aki sokáig rejtegette őket. Elhozataluk sürgőssé vált, egy állatorvosi kör után, ahol megkapták első oltásukat és chipjüket, egyből felszállították őket a fővárosba, ahol Egyesületünk szárnyai alatt, ideiglenes befogadóknál elhelyezve megkezdtük ellátásukat, fejlesztésüket, rehabilitációjukat. A 6 kölyök sajnos néhány hete beteg lett, Pierre a szerencsésebbek közé tartozott, ő az enyhébb lefolyású vírust kapta el. Kikezeltettük, meggyógyult, így a múlt héten, folytatva a megkezdett oltási programot, megkaphatta 2 másik társával együtt a második kombinált oltást.

Pierre

Pierre

Pierre gazdikereső státuszba került, keressük új családját!

Pierre az a kölyök, akiben benne van az a bizonyos plusz, ezért csak tapasztalt kutyásnak ajánljuk, aki megadja számára a határozott, következetes, tudatos nevelést, különben gyorsan elkanászodhat és az ember fejére nőhet. Nagyon okos kölyök, de nem túl figyelmes, elég önálló már ilyen fiatalon. Figyelmét ki kell vívni, dolgozni rajta, hogy ne legyen önfejű. Nagyon stabil lelkületű, magabiztos kutya, új, ismeretlen szituációkban is nyugodt marad és nem esik pánikba. Hozzáértő kezek alatt nagyon jó kutyává válhat. Szívesen dolgozik és nem is esik nehezére, falattal jól motiválható, bármilyen kutyás sportra alkalmas lehet.

Kutyaiskola látogatását kiemelten javasoljuk nála. Következetes nevelése elengedhetetlen a harmonikus és kiegyensúlyozott együttéléshez. A kezdeti iskolába járás nagyban elősegíti a kölykök egészséges szellemi és szociális fejlődését ebben a korban, amikor a legfogékonyabbak és könnyen formálhatóak. Megfelelő foglalkozással, kutyaiskola látogatásával stabil és kiegyensúlyozott kutyánk lesz.
A szobatisztaságot még tanulja, lakásban szépen viselkedik, nem rombol, de felügyelet szükséges mellé is. Gyakorolja a pórázas sétálás szabályait.

Pierre 5 hónapos dalmata keverék kan kutya, kivizsgált, egészséges, féreghajtott, microchippel rendelkezik, oltási programja folyamatban van. Ivartalanítása az új gazdi megtalálásakor lesz esedékes, a műtét után új családjában lábadozhat.
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható, kertes ház esetén bent lakással a házban.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pierre) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
További információ honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pierre/
06208066919

Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/pierre/
Videói: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t2N8UNWNXC7c5hHUOAJYyXU

Dalmata Mentés

Pierre

Pierre

Categories: