Dalmata Mentés

Parfé – gazdát keres

2018.03.07. – Friss képek Parféről – továbbra is gazdit keres!

2018.02.24. Gazdát keres Parfé – 5 hónapos dalmata keverék kan

Parfé január első napjaiban került gondozásunkba másik 5 társával együtt a pécsi mentés keretein belül. A 6 kölyökkutyára pécsi kollégáink találtak rá a szaporítónál, aki sokáig rejtegette őket. Elhozataluk sürgőssé vált, egy állatorvosi kör után, ahol megkapták első oltásukat és chipjüket, egyből felszállították őket a fővárosba, ahol Egyesületünk szárnyai alatt, ideiglenes befogadóknál elhelyezve megkezdtük ellátásukat, fejlesztésüket, rehabilitációjukat. A 6 kölyök sajnos néhány hete beteg lett, Parfé egy hetet töltött bentlakásos kórházban, folyamatos infúziós kezelést kapott, állapota lassan javult. Végül a kezelés hatott, meggyógyult, hazamehetett, de továbbra is karanténba helyezve, megfigyelés alatt volt, befogadója gondoskodott róla és segítette immunrendszere megerősödését. Oltási programját a napokban folytathatjuk.

Parfé

Parfé

Parfé gyógyulása után gazdikereső státuszba került, keressük új családját!

Parfé nagyon ragaszkodó, nagyon emberközpontú kutya, aki mindig keresi az emberi társaságot. Bújós, kedveskedő kölyök, aki közben megfelelően aktív is. Nagyon szeret tanulni és folyton azt figyeli, milyen feladatot teljesítsen, keresi a szemkontaktust az emberrel. Falattal nagyon jól motiválható. Más kutyákkal játékos, barátságos, mint általában minden kölyök. Szereti a hangját hallatni, nagy dumás, mindig a figyelem középpontjában kell lennie.

Parfé

Parfé

Kutyaiskola látogatását kiemelten javasoljuk nála. Következetes nevelése elengedhetetlen a harmonikus és kiegyensúlyozott együttéléshez. A kezdeti iskolába járás nagyban elősegíti a kölykök egészséges szellemi és szociális fejlődését ebben a korban, amikor a legfogékonyabbak és könnyen formálhatóak. Megfelelő foglalkozással, kutyaiskola látogatásával stabil és kiegyensúlyozott kutyánk lesz.
A szobatisztaságot még tanulja, lakásban szépen viselkedik, nem rombol, a kutyajátékokat ide-oda pakolássza. Gyakorolja a pórázas sétálás szabályait.

Parfé 5 hónapos dalmata keverék kan kutya, kivizsgált, egészséges, féreghajtott, microchippel rendelkezik, oltási programja folyamatban van. Ivartalanítása az új gazdi megtalálásakor lesz esedékes, a műtét után új családjában lábadozhat.
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható, kertes ház esetén bent lakással a házban.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Parfé) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
További információ honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/parfe/
06208066919

Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Parfe/

Dalmata Mentés

Parfé

Parfé

Categories: