Dalmata Mentés

Pengő – gazdát keres

2018.03.08. Friss képek Pengőről – továbbra is gazdikereső!

2018.03.02. Pengő gyakorolja az alap engedelmességet

Ül, fekszik és pacsit is ad  Pengő fogékony, rendkívül emberközpontú 5 hónapos dalmata keverék kan. Szerető gazdira vár!

Bővebb információ adatlapján: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pengo/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pengő) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk! 06208066919

Dalmata Mentés

2018.02.22. Gazdát keres Pengő – 5 hónapos dalmata keverék kan

Pengő január első napjaiban került gondozásunkba másik 5 társával együtt a pécsi mentés keretein belül. A 6 kölyökkutyára pécsi kollégáink találtak rá a szaporítónál, aki sokáig rejtegette őket. Elhozataluk sürgőssé vált, egy állatorvosi kör után, ahol megkapták első oltásukat és chipjüket, egyből felszállították őket a fővárosba, ahol Egyesületünk szárnyai alatt, ideiglenes befogadóknál elhelyezve megkezdtük ellátásukat, fejlesztésüket, rehabilitációjukat. A 6 kölyök sajnos néhány hete beteg lett, Pengő a szerencsésebbek közé tartozott, ő az enyhébb lefolyású vírust kapta el. Kikezeltettük, meggyógyult, így a múlt héten, folytatva a megkezdett oltási programot, megkaphatta 2 másik társával együtt a második kombinált oltást.

Pengő

Pengő

Pengő gazdikereső státuszba került, keressük új családját!

Pengő a kan kölykök legbújósabbika, emberközpontú, folyamatosan vágyik a foglalkozásra és ki is követeli magának a teljes körű figyelmet. A csapat egyik leghangosabb és leginkább bajkeverő tagja is egyben, aki minden rosszaságban nyakig benne van. Tipikus kíváncsi rossz kölyök, amire fel lehet, arra felmászik és sajnos ahonnan lehet, le is esik. Ami ehetőnek tűnik, azt megkóstolja, ami mozog, azt mindenképpen meg kell vizsgálnia. Más kutyákkal jóindulatú és nyitott, de kissé vehemensen közeledik társai felé, lepereg róla a többiek nem tetszése. Nagyon lelkes, könnyen motiválható, szívesen tanul és csinál meg egy-egy feladatot falatért cserébe.

Kutyaiskola látogatását javasoljuk, mely által megtanulhatja a helyes viselkedést. Következetes nevelése elengedhetetlen a harmonikus és kiegyensúlyozott együttéléshez. A kezdeti iskolába járás nagyban elősegíti a kölykök egészséges szellemi és szociális fejlődését ebben a korban, amikor a legfogékonyabbak és könnyen formálhatóak. Megfelelő foglalkozással, kutyaiskola látogatásával stabil és kiegyensúlyozott kutyánk lesz.
A szobatisztaságot még tanulja, lakásban megfelelően viselkedik, de fél szemmel mindig figyelni kell rá. Gyakorolja a pórázas sétálás szabályait.

Pengő

Pengő

Pengő 5 hónapos dalmata keverék kan kutya, kivizsgált, egészséges, féreghajtott, microchippel rendelkezik, oltási programja folyamatban van. Ivartalanítása az új gazdi megtalálásakor lesz esedékes, a műtét után új családjában lábadozhat.
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható, kertes ház esetén bent lakással a házban.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pengő) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
További információ honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pengo/
06208066919

Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/pengo/
Videói: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t0z6qXJocWBZMZqOKnYXUjm

Dalmata Mentés

Pengő

Pengő

Categories: