Dalmata Mentés

Pepe próbaidejét tölti gazdijelöltjénél

Pepe kicsivel több, mint két héttel ezelőtt költözött érdeklődőihez Debrecenbe. Azóta is kétnaponta érkeznek hogylétéről a hírek, melyeket nagy örömmel olvasunk. 

Pepe

Pepe

Pepe remekül érzi magát leendő otthonában, gazdijelöltjei az első napokra szabadságot vettek ki, hogy otthon maradhassanak vele, ezzel is megkönnyítve beilleszkedését. Az ivartalanítási műtétet követő lábadozás lejártával ellátogattak állatorvosukhoz a varratszedésre, ahol Pepe nagyon jól viselkedett, és kimondhatatlanul boldog volt, hogy megszabadult a tölcsértől is.

Pepe

Pepe

Nov.20
“Sziasztok!
Ma végre kiszedték a varratokat és nagyon ügyesen viselkedtünk ám. Holnaptól többet lesz egyedül, de édesapám sokszor fel fog jönni hozzá, kiengedi sétálni, szóval valamilyen szinten még “ellenőrizve” lesz, de nagyon kíváncsiak vagyunk hogyan alakul a napja. Reggel azért gőzerővel fárasztani fogjuk.”

Mostanra már szépen elvan egyedül is a lakásban, a kellő reggeli lefárasztást követően csendesen, nyugalomban várja haza gazdijelöltjeit. A külön neki beszerzett fekhelyet egyre gyakrabban cseréli le a kanapéra, le sem tagadhatná, hogy ereiben dalmata-vér csergedezik. 

Pepe

Pepe

Nov.22
“Sziasztok!
Túl vagyunk az első két munkanapon és Pepe nagyon jól viselkedett egy apróságot leszámítva, a nappaliban jelenleg nincs függöny, mert nem tetszett neki vagy zavarta a kilátásban. Délután mindig nagyon örül nekünk és izgattottan várja a megérdemelt futkorászást, szerintünk azért alszik úgy, mint a bunda. A szombati találkozót már nagyon várjuk, utána élménybeszámolunk.”

Szombaton sort kerítettek egy ismerkedős találkozóra debreceni önkéntesünkkel, aki a 2013-as kabai mentésünkből származó Zápor büszke gazdája. Életét olyan szinten változtatta meg a dalmata kölyök örökbefogadása, hogy azóta kutyakiképzővé vált. A tervek szerint Pepe a következő, év eleji tanfolyamra fog beiratkozni leendő gazdáival, addig is szocializációs tréningekre járnak és a kutyafuttató barátságos társaságával ismerkednek.

Pepe

Pepe

Nov.25.
“Sziasztok!
Sor került a találkozóra Szandiékkal, megnéztük a sulit és Pepe is futkározott egy kicsit Záporral, aki szintén tündéri eb. Holnap már megyünk is kipróbálni a futtatós mókát. Úgy néz ki, hogy leghamarabb januárban lesz Pepének tanfolyam, így addig is próbáljuk szinten tartani, illetve fejleszteni és amíg van lehetőség a kutyasuliban, oda is visszük minden vasárnap futni.”

Pepe

Pepe

Bízunk benne, hogy Pepe próbaideje továbbra is ilyen szépen alakul! 🙂

Pepe története:http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepe/
Több fotó:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepe/

Dalmata Mentés