Dalmata Mentés

Pepe gazdis!

Pepe, a “pécsi mentés” kan kölyök kutyája is révbe ért! Debreceni kutyus lett, nagy örömünkre korábbi kölyök mentvényünkkel, Záporral is megismerkedett. Gazdái mindent megtettek, hogy gond nélkül beilleszkedjen, elkezdték a kutyaiskolát, hogy kondicionálják Pepe jó szociális készségeit és lekössék a fiatal kutyus energiáit, tanítják, sétálnak, játszanak vele, Pepe jól érzi magát, mindent megkap amit egy boldog gazdis kutyus megkaphat.

Pepe

Pepe

A várakozásainknak megfelelően alakult Pepe próbaideje, így karácsony előtt aláírtuk a különleges három színű pöttyös örökbe fogadási szerződését. Azóta is kapjuk róla a híreket, fényképeket és reméljük, hogy idén mindkét debreceni pöttyössel is találkozunk még személyesen is!
Boldog gazdis éveket kívánunk Pepének és családjának!

2017.12.22.
“Tegnap jött el a pillanat, hogy aláírjuk a papírokat, amit már nagyon vártunk. Nagyon köszönjük, hogy vagytok és ennyit tesztek azért, hogy a pöttyösök jó helyre kerüljenek. Pepével nagyon jól megvagyunk, most ismét meg van kergülve a hótól, most még többet szaladgál miközben tépi, rágja és cibálja a havat.”

Pepe

Pepe

2017.12.31.
“Napról-napra biztosabb vagyok benne, hogy Pepe ránk várt, úgy érzem szeret minket és jól érzi magát. Nagyon okos és piszok gyorsan tanul. El szoktuk vinni futni a házhoz, ahová költözni fogunk. Imádja, hogy az egész udvar az övé. Tegnap egész délután aludt, úgy elfáradt. Kapott karira egy kongot, amit nagyon imád és már mindig vissza is hozza.
B.U.É.K!”

Pepe teljes története elolvasható weboldalunkon és fórumunkon egyaránt:
http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepe/
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=1016

Pepe fotói: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepe

Dalmata Mentés

Pepe

Pepe