Dalmata Mentés

Gazdát keres Picasso, fiatal dalmata jellegű kan kutya

Picasso többedmagával egy szaporító telepen született, egy poros udvaron töltötte gyerekkorát falkába verődve. Nem volt hát túl eseménydús gyerekkora, a külvilágot kiszabadításáig nem ismerte.

A pécsi mentés története, hírei elérhetőek ide kattintva!

A pécsi mentés keretén belül egyik sorstársával, Pennyvel együtt szabadult a szaporító telepről július elején. Egészségügyi ellátását a pécsi kollégákkal együtt megkezdtük, majd gondozásunkban kutyakiképzőnél szocializációs tréningen ismertük meg jellemét, hogy megtalálhassuk a neki való családot. 

picasso-logo

Picasso 1,5 év körüli, fiatal, dalmata kanhoz képest kisebb termetű (16kg) kan kutya.
Kedves, bújós, előéletéből adódóan az emberekkel visszafogottabban viselkedik, a számára ismeretlenekkel eleinte tartózkodóbb, de közben vágyik az ember társaságára, a szeretetre, foglalkozásra.
Minden méretű és nemű kutyával jól kijön, de nem túl pörgős, még nem játszik, annyira még nem oldódott fel. Gyerekbarát, de ő nem való nagy családba, inkább “egy emberes” kutya. Jobban szeret a kanapén pihenni az ember mellett, mint szaladgálni az udvaron. Szüksége van egy biztos pontra, egy saját gazdára ahhoz, hogy felszabadult kutya lehessen!
Falattal jól motiválható, tanulékony, figyelmes. Eddig felügyelet mellett volt lakásban szabadon, szépen viselkedik. Olyan gazdát keresünk számára, ahol részese lehet a család életének, jut neki megfelelő figyelem, szeretet, gondoskodás, amit eddigi életében nélkülöznie kellett.
Picasso oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik, másfél év körüli, kis termetű kan kutya.
Lakásba vagy kertes házba egyaránt örökbe fogadható.

Picasso

Picasso

A pécsi mentés magas létszáma miatt (12 kutya!!) hozzá értő, következetes ideiglenes befogadót is keresünk számára, aki sétáltatná, gondozná, megmutatná a világot Picassonak gazdára találásáig.

Egyesületünk teljeskörűen vállalja a kutya egészségügyi ellátását, oltási programjának befejezése miatt lehetőség szerint Budapest környéki ideiglenes befogadót keresünk. Lakás vagy kertes ház egyaránt szóba jöhet. Jó természetű másik kutya mellé is vihető.
Az ideiglenes befogadásról bővebb információ: http://dalmatamentes.hu/ideiglenes-befogadas/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Picasso) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több info: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Picasso története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/picasso/

Dalmata Mentés