Dalmata Mentés

Treff próbaidős gazdis!

Treffre érthetetlen módon nem álltak sorba a jelentkezők, pedig egy nyugodt vérmérsékletű, bújós kutya. Nem indult könnyen a gazdikeresés, hiszen borzasztó egészségügyi állapotban került hozzánk az ózdi gyepmesteri telepről. Kezelni kellett a bélfertőzését, szemproblémáját, később az ivartalanítás és a hiányzó oltások miatt látogattuk az állatorvost.

Szerencsére pont a sűrű állatorvoshoz járás hozta meg számára a tökéletes gazdit, Gábor fuvarozásra jelentkezett önkéntesnek. Sokadik találkozás után, átgondoltan jelentkezett örökbefogadónak. Több alkalommal is meglátogatta Treffet ideiglenes gondozójánál, családtagjai is mentek ismerkedni. Részt vett az Örökbefogadott Dalmaták és Támogatóik találkozón is húgával.

Eljött a várva várt nap, Gábor szabadságot vett ki és az egész család készült Treff érkezésére. Aláírtuk a próbaidős szerződést, Treffből lakáskutya lesz egy szépen parkosított lakótelepen, nemsokára kezdi a kutyaiskolát.

Bízunk benne, hogy rövid idő alatt beilleszkedik új otthonába, és ha továbbra is minden jól halad, a próbaidő letelte után véglegesíthetjük örökbefogadását. Drukkoljatok Treffnek velünk együtt, nagyon megérdemli a csupaszív pöttyös maci, hogy végre ő lehessen valaki szeme fénye!

Olvassátok el a gazdijelölt beszámolóját Treff adatlapján ITT

Treff

Treff

Treff története, fényképei: http://dalmatamentes.hu/portfolio/treff/