Dalmata Mentés

Treff meggyógyult

Egy hónap állatorvosi kezelés és gondos ápolás volt szükséges ahhoz, hogy a gyepmesteri telepre leadott és onnan gondozásunkba vett gyönyörű, és egyébként roppant jóindulatú dalmata kan, Treff állapota stabilizálódjon. Még egy kör gyógyszeres kezelésre volt szüksége, és az elmúlt héten már elkezdett visszaszedni némi súlyt is. Ideiglenes befogadója nagyon ügyel Treff táplálására, eleinte minden nap főtt csirkét kapott rizzsel, majd fokozatosan tértek át vele az állatorvosi kímélő tápra, amit megrendeltünk számára. Treff napról napra jobban van, jó az étvágya és nagyon hálás a gondoskodásért, szeretetért. Folyton csóvál, bújik, kedveskedik, szeret az emberek közelében lenni.
Betegeskedése miatt most kezdjük igazából megismerni őt. Annyi bizonyos, hogy felépülve szuper futótársa lesz leendő gazdájának, erről fényképet is kaptunk.

Treff is élvezi a mindennapos sétát a réten, bent van a helye a házban, a család közelében, a hétvégén pedig lehetősége adódott ideiglenes gondozójának, hogy meglátogassa vele a kutyaiskolát, ahol újabb helyzetekben tesztelhették viselkedését (már cicás családnál jártak vele Maddyvel együtt egy hete) annak érdekében, hogy minél pontosabb jellemleírást tudjunk készíteni róla ezzel elősegítve, hogy a neki legmegfelelőbb gazdát találhassuk meg számára. Jelenleg szuper kezekben van és azt szeretnénk, ha jövőbeli gazdája is legalább ennyit szeretne foglalkozni ezzel a szeretetéhes, szépséges kutyával, mert megérdemelné!

Olvassátok el Treff ideiglenes gondozójának beszámolóját itt: http://dalmatamentes.hu/portfolio/treff/

Treff

Treff