Dalmata Mentés

Treff gazdis!

A hétvégén lejárt Treff próbaideje. Treff hosszú utat tett meg: tenyésztőnél született, később szökős kanként rengeteget kóborolt, ezért korábbi tulajdonosa leadta az ózdi gyepmesteri telepre, innen került gondozásunkba az elhanyagolt, 5 éves fajtatiszta dalmata. Miután kikezeltettük a bélgyulladást, nagyon hamar ígéretes gazdijelöltre talált, akinél megkezdhette próbaidejét április közepén.
Köszönjük a pomázi Z Kutyaiskolának, hogy korábban Treff ideiglenes befogadói térítésmentesen kezdhették meg Treff szocializációját, azért, hogy boldog, a többi kutya társaságát játékkal élvező városi kedvenc válhasson belőle. A kutyaiskolát új gazdija lelkesen folytatja Treffel, hogy jólnevelt kutyával gondtalan legyen az együttélés.
Treff érkezését a lakóközösség is jól fogadta, hiszen nagyon kedves és barátságos kutya. A próbaidőről gazdijelöltje rendszeresen beszámolt fórumunkon, reméljük, így lesz ez a gazdis évek során is. Az örökbefogadásnak egyik fél sem sem látta akadályát, így szerződéssel véglegesítettük: Treff gazdis!

Treff

Treff

Treff: http://dalmatamentes.hu/portfolio/treff/