Dalmata Mentés

Radar próbaidőn gazdijelöltnél

Radarra hónapokig nem jelentkezett senki, ám bennünk eközben körvonalazódott milyen gazdit is keresünk neki: olyan aktív életet élő családot, ahol van fiatal gyerkőc, ugyanis Radar ideiglenes befogadójánál is bebizonyosodott, hogy imádja őket.

Végül pár hete megérkezett a várva várt érdeklődő e-mail, amiben minden klappolt: kisgyerek, kertes ház bejárással, Radar még munkába is kísérheti gazdijelöltjét.

Végül a személyes találkozó után megbeszéltük az időpontot, amikor Radar próbaidőre költözhet. A nagy nap előtt azonban váratlanul megérkezett a gazdijelöltekhez egy pár hónapos Golden retriever. Gyors mérlegelés és hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, ez ne legyen akadály, költözzön Radar és nézzük meg, hogyan viszonyul egymáshoz a két kutya. Mivel minden rendben ment a kölyökkel és a család két macskájával is, aláírtuk a próbaidős szerződést.

Gazdijelöltjei rendszeresen beszámolnak a történésekről, Radar és a kölyök már közösen játszanak, egymást kergetik az udvaron, felváltva alszanak a kanapén. 🙂 Reméljük, minden jól alakul Radarnak és végre végleges gazdija lesz ennek az ide-oda dobált dalmatának. 🙂

Dalmata Mentés

Radar fényképes története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/radar/

Radar

Radar