Dalmata Mentés

Radar, a dalmata kan gazdit keres!

Radar babézia ellen időben kapta meg a kezelést miután gondozásunkba vettük, hamar lement a láza és jobban is lett. A vérvétel labor eredményéből mikrofiláriákat is kimutattak, a teszt enyhe fertőzöttséget jelölt, a szükséges vizsgálatokat elvégeztettük, gyógyszeres kezelését azonnal megkezdtük, az állatorvosunkkal egyeztetve kijelenthetjük, hogy a kutya már nem fertőző.

Radar energikus, barátságos, fiatal dalmata kan. Mivel eddig kertben és utcán élte napjait, a szobatisztaságot tanulnia kell. Szukákkal rámenős, de nem agresszív, kanokkal és macskákkal még nem teszteltük viselkedését. Az emberekkel nagyon kedves, ám mivel heves, mozgékony kutya, lökdösődve bújik az emberhez, kisgyerekek mellé nem ajánljuk.
Olyan határozott gazdit keres, aki kielégíti mozgás és szeretetigényét, a szocializációs tréningjét folytatja és viselkedését korrigálni tudja.

Radar

Radar

Radar 5 éves, oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/ várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
kapcsolat@dalmatamentes.hu (Radar)
+36 30 901 25 09
Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Radar
Radar története fórumunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=648

Radar: http://dalmatamentes.hu/portfolio/radar/