Dalmata Mentés

Barack – gazdis

2023.03.03. Barack gazdis!

Barack kevesebb, mint három hét alatt csodás új otthonra talált!
Saját gazdái belátták, hogy sajnos nem tudnak ennek a fiatal, emberközpontú, energikus kutyának olyan életet nyújtani, amire szüksége van, így segítségünket kérték a gazdikereséshez. Nagyon hamar érkezett rá egy szimpatikus bemutatkozás, össze is kötöttük az érdeklődőket a tulajdonosokkal.
A fejleményeket az új gazdi sorai írják le a legjobban, meg a mellékelt fényképek az újra gazdis Barack nevű csupapöttyös dalmatáról:

“Kedves Lányok!

Szeretném Veletek megosztani az örömünket: pénteken a gyors levélváltás után beszéltem Andreával (Barack gazdijával), és úgyvolt, hogy elmegyünk megnézni a kutyust. Nos, a “megnézésből” a gyors ismerkedés, barátkozás után az lett , hogy egy pöttyös potyautassal tértünk haza😍. Andrea körültekintően tájékoztatott a kutyusról, és könnybe lábadt szemmel köszönt el Baracktól….
A Pöttyös a csomagtartóban utazott leengedett hátsóülésekkel, ahová a párom is bekuckózott😊.Hosszú volt az út hazáig. Nagyon cukkerek voltak és úgygondolom ez az utazás, beszélgetés, simizés megpecséltelte a barátságukat. Szerelem lett első látásra❤.
Minden igaz, amit a gazdi mondott róla: igényli az emberek közelségét, rendkívül játékos, nagy a mozgásigénye….kiegészítenénk az eddigi tapasztalatainkkal: hamar barátkozik (kutyákkal is) rendkívül gyorsan tanul, kíváncsi, minden érdekli és mint a szivacs olyan a buksija. Fogékony minden új dologra. Szeret sétálni-jó sokat (pórázon).
A párom felelős kutyagazdi.Következetes és szabálykövető….a pozitív megerősítés híve, esküszik rá, hogy most kell mindenre megtanitani….én meg az engedékeny vagyok😊😉, no ebből aztán vannak nézeteltéréseink😀.
Gondolom, rájöttetek hogy az egyikünk lett a Falkavezér……és én a másik vagyok…hm..😆😆😆
Még csak 2 napja lakik velünk, de már elmondhatjuk, hogy sokmindent megtanult. Együtt bicajoznak! És tényleg igaz az, hogy régen a lovas postakocsikat kísérték ezek a kutyák futva. Van benne szufla, az tuti, de olyan jó látni azt, hogy boldog, meghogy este a fáradtságtól úgy szunyókál, mint a gyerekek😍…..a szőnyegen! Nem az ágyban!

Lehet, egy kicsit hosszúra sikeredett a “tudósítás”…..
Szeretném megköszönni a munkátokat, közbenjárást, a közvetítést.
Andrea, a régi gazdi is azt mondta, hogy örül neki, hogy jóhelyre került a kutyus és boldogabb lesz. Küldtem neki is megnyugtató fotókat.
Csatolok nektek is egy párat.

További lelkiismeretes munkát kívánok Nektek! És mégegyszer Köszönöm❤

Judit
Pöttyös Barack új gazdija”

Minden kutyusnak ilyen családot kívánunk!

Barack története: www.dalmatamentes.hu/barack
fotói: https://photos.app.goo.gl/5Un8TeUSBiGwjc8XA

Dalmata Mentés

 

   

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2023.01.28. Gazdát keres Barack, fiatal dalmata szuka – közvetített gazdikereső

Gazdát keres Barack, a fiatal, 7 hónapos dalmata szuka kutya.
Korának megfelelően eleven, energikus, kedves kutya. “Igazi gyerek, szeret labdázni és ha rajta múlna mindig mellette kellene lennünk, igényli a társaságot.” – ezt írja róla családja, akik belátták, hogy nem tudnak eleget foglalkozni vele.
Barack naphosszat egyedül van egy kertben, nem jó ez így neki. A dalmata alapvetően sok mozgást és a gazdi közelségét igényli, társasági eb, így olyan gazdát keresünk számára, aki napi szinten sétáltatja, foglalkozik vele, esetleg kutyaiskolába, sportolni, kutyatársaságba, kirándulni vinné.
Eddig kertben élt, de fiatal korára való tekintettel szobatisztaságra szoktatható, pórázképes, veszettségi, kombinált oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes, egészséges.
Más kutyákkal, kisgyerekkel való kapcsolata nem ismert, saját macskával kijön.
Jelenleg Hatvan településen található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen BARACK megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/barack

több fotó: https://photos.app.goo.gl/5Un8TeUSBiGwjc8XA

Dalmata Mentés

 

Categories:

20230124_114219