Dalmata Mentés

Luna gazdis

2023.02.09. Luna sikeresen gazdára talált

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

2023.02.02. Gazdát keres Luna, kölyök dalmata szuka – közvetített gazdikereső

Megváltozott életkörülmények, allergia miatt gazdát keres Luna, a fiatal, 3 hónapos dalmata szuka kutya.
Korának megfelelően sok foglalkozást, következetes és türelmes nevelést igényel. Olyan jelentkezők bemutatkozó levelét várjuk, akik komolyan átgondolták, hogy egy kölyök kutyát felneveljenek az alapoktól és egész életére családtagként számolnak vele a következő várhatóan 10-15 évben!
A tulajdonos leírása: “Luna minden kutyának és embernek (legyen az felnőtt vagy gyerek) rettentően örül, csóvál és várja a szeretetet és a simogatást. Nagyon igényli a társaságot és a törődést.
Olyan gazdi lenne számára a tökéletes, aki sokat van otthon és tud rá időt és energiát szakítani. Az is nagyon pozitív lenne ha másik kutya mellé kerülne, akivel tud játszani napközben, este pedig hozzábújhat, amikor alszik (miután nálunk ehhez szokott hozzá).
Nagyon nem szeret egyedül lenni, igényli a társaságot. Korából adódóan még nem teljesen szobatiszta, de többnyire már jelzi, ha pisilnie kell, nyüszög és kaparja az ajtót.
A kombinált oltást és a chipet megkapta, még egy veszettségi oltása van vissza. Volt féreghajtva és bolha írtva is.
Pórázfegyelemmel még nem tud sétálni, húzza az embert teljes erőből. De egy igazán szeretet teljes kutyus, aki a legjobbat érdemli.”

Pécsen található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel, szerződés aláírásával és a kutya eredeti vétálárának megtérítésével (nem ingyen elvihető!)!
Leinformálható, felelős jelentkezők bemutatkozását várjuk a jelenlegi tulajdonos kérése és írásbeli felhatalmazása szerint a fajtamentés protokollja alapján bemutatkozó EMAILBEN a kapcsolat@dalmatamentes.hu címre LUNA megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/luna-2
több fotó: https://photos.app.goo.gl/zmiaCLUvtbgztfFy5

Dalmata Mentés

 

Categories:

luna_kicsi