Dalmata Mentés

Jackson – gazdis

2023.01.23. Jackson gazdis!
Jackson rekord gyorsasággal talált gazdára! Amint feltettük hirdetését jelentkezett egy szimpatikus fiatal pár, akik földrajzilag is közel laknak. Összekötöttük őket, pár napon belül leszervezték a találkozót az előző gazdikkal, a kölcsönös szimpátia eldöntötte az örökbe fogadást. Nagy örömünkre kaptunk visszajelzést is tőlük: “Meglepően nincsenek gondok vele. Nagyon jól érzi és érezzük magunkat egymással. A kis Jack russell terrier-rel is nagyon egymásra találtak.
Hihetetlen, de olyan mintha mindig is a családunk része lett volna.”
Boldog Gazdis éveket kívánunk Jacksonnak és új családjának!
 
 
 
Dalmata Mentés
   
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2023.01.03. Gazdát keres Jackson, fiatal dalmata kan – közvetített gazdikereső

Határozott, hozzáértő gazdát keres Jackson, 1,5 éves dalmata kan kutya.
Jackson emberekkel barátságos, ragaszkodó, okos, kedves, de fajtársaival dominánsan viselkedő dalmata kan.
Családjában vele együtt élő másik két kutyával nem jön ki, gazdái ezt a helyzetet nem tudják tovább megoldani, ezért döntöttek úgy, hogy másik gazdát keresnek számára.
Fiatal, formálható, tanítható eb, olyan új gazdát keres, aki tisztában van ezzel, kezeli domináns jellemét, időt, energiát fordít szocializációjára, kutyaiskolába vagy kiképzőhöz viszi, napi szinten foglalkozik vele és mozgatja.
Egyedüli kutyának javasolt, esetleg szuka kutyával összeszoktatható, macskákkal nem szeretne együtt élni, kisgyermek mellé nem költözik.
Berhidán található, saját gazdától fogadható örökbe szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagnak tekinti és hosszú távra tervez vele.
“Eddig próbáltunk megoldást keresni, de nem vált be semmi nála. Mielőtt nagyobb baj lenne fájó szívvel, de muszáj megválnunk tőle.
Minden esélyt megadtunk neki, és magunknak is. Szeretnénk, ha olyan helyre kerülne ahol nincs másik kutyus és kellőképpen gondját viselnék.
Amit tudni kell róla: márciusban lesz 2 éves, ivartalanított kan kutya, emberekkel nagyon jól kijön, szereti a gyerekeket, egészségügyi problémája nincs.
Örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartási kötelezettséggel adnánk új otthonába.
Iszonyatosan nehéz döntés így tényleg csak megbízható helyre adnánk ahol legalább ugyanakkora szeretetet és figyelmet kapna amit mi biztosítottunk neki.”
Szobatiszta, pórázképes, veszettségi, oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes.

A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen JACKSON megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/jackson

több fotó: https://photos.app.goo.gl/bQJTov2JHo2beaUJ9

Dalmata Mentés

 

  

Categories: