Dalmata Mentés

Piru próbaidős gazdis!

Piru, a pécsi mentésben átvett 6 hónapos dalmata keverék szuka március közepén kezdte meg próbaidejét leendő otthonában.
Gabi nagyon alaposan felkészült négylábú társa érkezésére, még szabadságot is kivett, hogy minden percet Piruval tölthessen, ezáltal megkönnyíthesse beilleszkedését az első időszakban. Piru az ivartalanítási műtétet követően leendő otthonában folytathatta a lábadozást, gyógyulása után pedig elkezdték a kutyaiskola látogatását is, hogy hamar elmélyíthessék a kötődést. Piru nagyon szépen fejlődik és leendő gazdája odavan érte.

Piru

Piru

A próbaidő eddig problémamentesen telik. Olvassátok a gazdi sorait:

“Piruval minden rendben, már rosszcsontokodik is a séták alatt. A heget letapasztatottam neki újból, mert a hasát a szőnyegen kúszva vakarja, és félek a kapcsok beleakadnak valamibe. Minden nap szépen cseréljük a tapaszt, mert leküzdi magáról. Szerintem nőtt is. Vidám, élénk, jókedvű. És a legtöbb esetben szófogadó, szerintem a legjobb kutyus. Valamelyik nap a pórázt hozta be az előszobából a szájában, ezzel jelezve, neki dolga van. Szobatiszta. Nem tudom, hogy csinálta, de mindig kint végzi a dolgát. Összesen 2x volt bent pisi az elején. Szóval tényleg a világon a legjobb kutyus. A tapaszcserénél is nyugodtan hanyatt fekszik, és várja, hogy ráragasszam. Az állam gyakran leesik milyen okos. A parkban mindenki dícséri, kérdezik honnan van. Szóval minden szempontból nagyon büszke vagyok rá.”

Piru

Piru

“Tegnap voltunk kutyaoviban. Bár az időjárás nem volt túl ideális, ennek ellenére legalább 10 kutyus volt. Hamar az oktatók egyik kedvencévé vált, az óvatos, félős, kíváncsi viselkedésével.
A kezdeti félénkség az óra fele körül kezdett elmúlni, utána már bátran játszott Piru a többi kutyával. Csak akkor szeppent meg ha 3-4 kutya vette körbe. A feladatokat nagyon ügyesen teljesítette, nagyon sok dícséretet zsebelt be mindenkitől. A héten megint megyünk.”

Piru szerződését hamarosan véglegesítjük, reméljük továbbra is ilyen jól alakul a próbaidő második fele!

Piru története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/piru/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Piru/

Dalmata Mentés