Dalmata Mentés

Pilar gazdis!

Pilar több szempontból első. Elsőként szabadult Pepitával a Pécs melletti szaporítótelep borzalmas körülményei közül. Elsőként vettük Egyesületi gondozásba és elsőként kezdhette meg a rehabilitációt, a felzárkózást, a szociális életet és a tanulást is. Ő volt az egyetlen, aki nem kapta el a kennelköhögést és ideiglenes befogadóhoz is elsőként költözhetett, ahol igazi családi életbe csöppent. Végül ő lett az első boldog gazdis kutya a pécsiek közül!

Pilar

Pilar

Pilar végtelenül kedves természetével egyből belopta magát befogadója szívébe. Kinga személyisége is nagyon illik Pilarhoz, igazi társakká váltak, így hamar jelezte is örökbefogadási szándékát. Kinga nem kapkodta el a döntést, megvárta, míg munkahelyi dolgai és életvitele végleges formát öltenek, és így hozott egy minden szempontból átgondolt, felelős döntést, melynek nagyon örültünk.

Pilar

Pilar

Próbaidő ilyen esetben is szükséges, melyet szerződés szabályoz. Szerencsére minden rendben volt továbbra is, tartottuk a kapcsolatot, kaptunk híreket és képeket is Pilarról. Nem volt akadálya, hogy Pilar szerződését véglegesítsük, így megbeszéltünk egy találkozót. Öröm volt nézni a felszabadult, boldogan nyargaló kutyát a mezőn, teljesen kinyílt, a kezdeti félelemnek szinte már nyoma sincs! Keresi a kutyatársaságot, bolondosan hívja játszani a kutyapajtásokat, rá se ismerni a régi kis visszahúzódó, mimóza Pilarra! Kinga rengeteg dologra megtanította már, látszik a sok következetes foglalkozás eredménye! A séta végén aláírtunk minden szükséges papírt, így Pilar hivatalosan is révbe ért!
Boldog gazdis éveket kívánunk!

Pilar története honlapunkon olvasható:http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar/
További képek:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Pilar/
Videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t36GbEXaJjGBYLxRsxUCw_i

Dalmata Mentés