Dalmata Mentés

Picasso gazdis!

Picassora, a fiatal dalmata keverék kanra olyan család jelentkezett, akik a legtökéletesebb gazdik, bármelyik mentvényünk számára ideálisak lettek volna. Figyelmesen elolvasták minden gazdikeresőnk jellemzését, történetét, és az ő családjukhoz, körülményeikhez, elképzeléseikhez leginkább passzoló kutyát választották ki. Nagyban ennek a felelős és körültekintő szemléletüknek köszönhetően Picasso gyorsan és teljesen probléma mentesen illeszkedett be a család életébe. Nagyon boldogok vele, így olyan ebet fogadtak be, amilyet mindig is szerettek volna, és Picasso ezért nagyon szerencsés kutya, hogy náluk lelt otthonra mert igazi családtagként élheti boldog mindennapjait.

A próbaidő teljesen zavartalanul telt, mely alatt folyamatosan tartottuk Picasso családjával a kapcsolatot. Élvezettel olvastuk a beszámolókat, néztük a sok képet és videót, amit a gazdik nem fukarkodtak küldeni nekünk hétről hétre.

Picasso

Picasso

Picasso két gyermek mellé került, a nagyobbik fiú borzasztó lelkesen foglalkozik vele és elkezdték már a kutyaiskolát is, a kisebbikkel is összeszoktak, Picasso szeret a gyerekszobai életben is részt venni. Nagyon élvezik a kutyás életet a szülők is, akik ha tehetik viszik magukkal a nyugodt természetű kutyát akár egy munkamegbeszélésre is, nagy figyelemmel vannak a kutya iránt és a gyerekeket is a felelős és következetes irányba terelgetik. Picasso nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt kutya lett új otthonában, kivételesen rövid idő alatt szokta meg az új környezetet és illeszkedett be új családjába. Sokat mozgatják, rendszeresen minden nap sétálnak vele, megy az ovihoz a kisgazdi elé a szülőkkel, és hétvégén elmaradhatatlanok a családi kutyás túrázások.

A próbaidő lejárta után találkozót szerveztünk, és egy közös séta alkalmával mindent átbeszélve aláírtuk a végleges szerződést!

 

Picasso és a kisgazdik

Picasso és a kisgazdik

A gazdik már el is vitték saját állatorvosukhoz egy bejelentkezésre és a chip átíratására, úgy gondoljuk hallunk még felőlük és meg is fogjuk osztani veletek további híreit is:

“Sajnos a múltkori találkozón mi sem csináltunk fotókat, így csak benti képeket tudok küldeni, bár ezeken is látszik, hogy milyen jó kis kutyi! Nagyon bújós! Kedvenc helye a gyerekszoba, még ha kicsit Legoznia is kell! 
Ma voltunk vele állatorvosnál, ahol átírták a chip-et, illetve kinyomták a bűzmirigyét. Nagyon bátor volt, jól viselte a megpróbáltatást. A bilétás tippeket nagyon köszi, holnap elmegyünk és veszünk neki egyet!
A kutyás találka szuper volt, a gyerekek azóta is emlegetik! 
A hétvégén megyünk kirándulni, majd készítek fotókat!”

Picasso

Picasso

Picasso a 3. boldog gazdis kutya a pécsi mentésből! Kívánunk neki és gazdáinak sok boldog együtt töltött évet!

Picasso története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/picasso/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Picasso/
Videói: Youtube

Dalmata Mentés