Dalmata Mentés

Picasso beilleszkedik új családjába

Picasso már két hete él új családjában, az úgynevezett próbaidő felénél járunk, a hírei szerint minden a legnagyobb rendben van.

A beilleszkedési időszakban szorosabb kapcsolatot tartunk a gazdijelöltekkel, rendszeresen kapunk tőlük fényképeket, beszámolókat arról, hogyan telnek immár kutyás mindennapjaik.

Úgy gondoljuk, Picasso nagyon szerencsés eb, valódi családtagként tekintenek rá. Kertes ház ellenére naponta többször sétáltatják, foglalkoznak vele, és a hétvégi közös kirándulásokat is együtt élvezik, a programok szervezésénél szempont, hogy ő is részt vehessen rajta.

Picasso

Picasso

Olvassátok szeretettel soraikat, a mi szívünket megmelengeti:

2017.09.27.
“Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy hírt adjak Picasso nálunk töltött első hetéről. 
Elmondhatom, hogy lett még egy gyerekünk!  Nagyon szépen beilleszkedett a családunk életébe. Szépen eszik, iszik, alszik. Napi háromszor visszük ki sétálni, plusz egy hosszabb sétára. Reggel vagy délután jön velem az oviba a gyerekért. 
Tegnap már el is engedtük és hívásra visszajön (azért kutyákhoz még nem engedtük és volt nálunk jutalom biztos ami biztos). Valójában árnyékként követ mindenhova…még a wc-re is.  Nagyon lelkes, jutifalattal csomó mindenre rávehető. Pl. már fekszik, átugorja a karikát, és amikor adom neki az ételt, ülve várja, és ha megengedem akkor megy oda a tányérhoz. 
Az utazódoboz nem a kedvence, de ha már benne van szépen lefekszik. A félénksége azért még jelen van, pl. a férfiaktól fél, de azért oldódik, ügyesen őrzi a házat. Egy csínytevése volt eddig, mégpedig az hogy egyik éjjel stikába felmászott a kanapéra  Jól leszidtuk, így már nem csinálja…többször ellenőrzöm éjjel. Próbálkozott 
Összességében nagyon rendes és nyugodt kutya, imádja a gyerekeket és mi is imádjuk őt! 

Picasso

Picasso

2017.10.01.
“Sziasztok!
Csatolok pár új képet a mai váci nagy sétánkról! Tegnap meg családi banzájban voltunk vele együtt, és úgy viselkedett mint egy álom! Mindenki imádta!”

Picasso története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/picasso/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Picasso/

Dalmata Mentés

Picasso

Picasso