Dalmata Mentés

Perla gazdis!

Perla, a pécsi mentésben átvett dalmata keverék szuka is révbe ért! Gazdijelöltjei lépésről-lépésre vezették be a kertvárosi élet mikéntjébe a próbaidő hetei alatt. A szaporítótelep zárt világát ismerő fiatal kutya számára eleinte kihívást jelentettek az új helyzetek, idegen zajok és arcok, bizonytalansága időről-időre felszínre tört. Mindezek miatt Perla esetében kiemelten fontosnak tartottuk a kutyaiskolai tanfolyamot, hogy gazdáival együtt tanulva, dolgozva megszabadulhasson a séták során tapasztalt félelmi reakcióktól. A mindennapi életben lassacskán haladtak előre Perlával a kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat útján, a próbaidő második felében már sokkal oldottabban viselkedett a kutya, gazdái iránt érzett bizalma azóta is egyre erősebb.

Perla

Perla

A próbaidő lejárta után be is iratkoztak a kutyaiskolába, ami hamar eredményre vezetett náluk. Perlával kitartóan gyakorolják az újonnan tanultakat, melyek segítenek berögzült félelmei végleges eltűnésében.

Perla próbaideje nehezebben indult, de ettől függetlenül remekül érzi magát új otthonában, gazdái nagy odafigyeléssel és szeretettel vannak iránta, mi pedig örömmel írtuk alá a végleges örökbefogadási szerződést!
Hosszú boldog, élményekben gazdag életet kívánunk Perlának és családjának!

Perla

Perla

Perla teljes története elolvasható weboldalunkon és fórumunkon egyaránt:
http://dalmatamentes.hu/portfolio/perla/
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=1073

Perla fotói: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Perla

Dalmata Mentés