Dalmata Mentés

Penny próbaidős gazdis!

Penny, a pécsi mentésből július közepén átvett mini dalmata keverék szuka megtalálta a számára megfelelő családot!

Ideiglenesen költözött a hónap elején Cody, a tavasszal örökbe fogadott és ezzel végre biztonságra talált barátságos, jó természetű dalmata kan mellé. Penny előéletéből adódóan nagyon félénk volt, semmit sem ismert még a világból mielőtt átvettük, csak annyit tudott, hogy szeretetre és nyugalomra vágyik, ezt már első befogadójánál is láttuk rajta, ahol többedmagával kellett osztozkodni a gondoskodó figyelmen. Cody, és gazdája Kinga mellett végre a neki való körülmények közé került, kiszakadhatott a nagy létszámú falkákból végre és napok alatt kinyílt végtelenül kedves jelleme mellett játékos, felszabadult oldala is. Kinga nagy örömére Codyt is rávette a hancúrozásra, aki szintén visszafogott volt eddig ilyen téren, nagy összhangra talált a két eb, sorai, képei mind erről tanúskodnak.

Rendszeresen kaptuk a Penny beszámolókat, melyeket nagy örömmel olvastunk hétről hétre, amíg végül jelezte felénk, hogy úgy látja ismét teljes lehet családjuk Pennyvel, de nem siette el a döntést, átgondoltan, felelősen megbeszéltük, hogy semmi akadályát nem látjuk annak, hogy Penny maradhasson és Kinga újra két nagyszerűen egymást kiegészítő négylábú társsal élhesse a boldog kutyás életet.

Penny részére nem keresünk hát tovább gazdát, az örökbe fogadási rendszerünk szerint az ideiglenes befogadói státuszát szerződéssel próbaidősre cseréltük, és ha a következő hetekben is ilyen idillien alakul minden, akkor az örökbe fogadást is hamarosan nyélbe ütjük.

Penny története fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=989
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Penny/

Cody & Penny

Cody & Penny

09.13.
“Sziasztok!
Penny napról napra jobban érzi magát, egyre kevesebb dologtól ijed meg, persze még így is jó sok mindentől összerezzen. Lelkesen próbálja követni Codyt itthon és a séták alatt is.Sajnos még összebújva nem alszanak, de remélem annak is eljön az ideje.
Hétfőn elmentünk egy “pizzériázós pub”-ba , ahol Penny végig feküdt, nagyon jól viselte a semmit tevést, pedig még egy 1 éves gyerek is folyamatosan odajött simogatni a kutyákat nagy hévvel, Penny fogta magát és hanyatt feküdt, had simogassa valaki végreee 
A kutyákkal továbbra is jól kijön, örül mindenkinek, de az embereket még jobban imádja, nem győzi begyűjteni a sok simit.
Lakásban nem rongál, teljesen szoba tiszta, viszont a kanapékat és az ágyakat továbbra is teljesen a magáénak érzi.
Kinga, Cody & Penny”

09.17.
“Sziasztok!
Nem titok, hogy amióta elhoztam Pennyt gondolkodom azon, hogy nálam maradjon és mostanra meg is született a végleges, alaposan átgondolt döntésem: szeretném, ha örökbe fogadhatnám Pennyt és bearanyozná a mindennapjaimat, úgy, mint Cody.
Penny egy tündér kutya, ragaszkodik Codyhoz és hozzám is, egyre jobban oldódik, Codyt mindenhová követi és ami továbbra is hihetetlen számomra, hogy rávette Codyt, hogy játszon vele! Teljesen beilleszkedett a mindennapjainkba.”

Dalmata Mentés

Penny & Cody

Penny & Cody