Dalmata Mentés

Penny gazdis!

Penny, a pécsi szaporítótelepről átvett második szuka befogadójánál végleges otthonra talált! Kinga és pöttyös társa, Cody, aki szintén korábbi mentvényünk, hamar szívébe zárta a kissé félős, de annál kedvesebb, bújósabb, csupapötty leányzót. Penny és Cody fantasztikusan kiegészítik egymást, nagyon jó az összhang a két kutya között. Cody nyugodtsága és kiegyensúlyozottsága biztonságot adott Pennynek, segített félelmei leküzdésében. Kinga folyamatos odafigyelése mellett napról napra lépkedtek előre. Codynak is hasznára vált Penny jelenléte, hisz ő korábban egyáltalán nem játszott kutyákkal, visszahúzódó, csendes kutya volt, de most boldogan birkózik Pennyvel, aki mindig hívja egy kis hancúrra.

Penny & Cody

Penny & Cody

Kinga rendszeresen jelentkezett és küldött híreket, képeket, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Néhány részletet idézünk soraiból:

“Penny továbbra is nagyon jól viselkedik a lakásban, nem csinál semmi rosszat, édesen alszanak Codyval. A sétákat imádja, nagyokat futkározik,jutalom falattal jól motiválható, de nélküle néha szelektív a hallása.
Az elején nem tudta hova tenni a labdát, de most már elkezdett ő is futni utána Codyval, de amikor odaér, csak megszagolja és átadja Codynak, hogy hozza vissza inkább ő nekem. 
Nagyon ragaszkodó, a séták alatt is figyeli, hogy hol vagyok, nem csak itthon.
Itthon, ha én eszem, Penny is szépen elvonul és hagy enni, még akkor is, amikor egy magasságban van az étel vele.”

Penny kinyílt és beilleszkedett az életükbe, így a próbaidő letelte után aláírtuk a végleges szerződést. Boldog gazdis életet kívánunk Pennynek és új családjának!

Penny története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/penny/
Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Penny/

Dalmata Mentés

Penny

Penny