Dalmata Mentés

Pemma próbaidejét tölti!

Pemma, a pécsi kölykök különleges tricolor szukája nagyon jól érzi magát gazdijelöltjeinél. Az égetni való rosszaság a varratszedés után igazán kibontakozhatott, nagyon aktív és csintalan, társával, Elinával pedig a legjobb barátok lettek. A család új szeme fénye igazi üdítő hatással bír az amúgy sem unatkozó, folyton jövő-menő, aktívkodó családjában. Szépen beilleszkedett és hamarosan megkezdi a kutyaiskolai tanulmányokat is, hogy okos és engedelmes kutyává cseperedjen.

Pemma

Pemma

Gazdijelöltjei folyamatosan jelentkeznek beszámolókkal és képekkel, olvassátok soraikat:

“Minden rendben velünk és a kis rettenetünkkel, Pemmával. Hol is kezdjem! Elinával már nagyon jól kijönnek, nem mondom, néha vannak féltékeny felmordulások, de csak amolyan testvéri módon. Tök jókat játszanak együtt, morogva húzkodnak rongyokat, ez a kedvenc játékuk, és jó sokáig el bírnak lenni a kertben simán csak egymással. Rosszalkodni is tudnak együtt, botokat apróra rágcsálni együtt a legjobb! Labdázásra sajnos még nem bírtuk rávenni Pemmát, lehet, hogy ezt el kell eresszük, de még azért próbálkozunk… bár úgy tűnik nem nagyon igazgatja, hogy visszahozza. 

Pemma

Pemma

Sokat jövünk-megyünk a kutyákkal, olyan jó látni, hogy már ő is kezdi észrevenni a körülötte lévő családi rutint. Bár néha még mindig el tud csodálkozni, amikor Elina őrült izgalomba jön, mert ő már tudja mi jön, Pemma meg még csak néz értetlenkedve. De egyre többször már rajta is látom, hogy tudja mi készül. 
Bejött amiben reménykedtünk, Elina sokkal aktívabb lett Pemma hatására. Már nem alussza át a teljes napot, sokkal többet rohangál, sétáknál is aktívan futkos. Pemma nyilván őrülten rohangál, ez nem is kérdés 
Nagyon szeretjük, a kajlaságát, az aktívságát, a rosszalkodásait, a kis hülye szokásait, meg úgy mindent. A legjobb választás volt, és hát ilyen szépséges kutyánk se volt még sosem.
Magára még nem nagyon hagytuk, mondjuk nem is nagyon fogjuk, Elinát is folyton visszük magunkkal mindenhova.”

Pemma próbaideje tehát jól telik, hamarosan a végleges szerződést is aláírhatjuk.

Pemma története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pemma/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Pemma/

Dalmata Mentés