Dalmata Mentés

Pehely gazdit keres!

Pehely a pécsi mentés keretein belül az ötödik páros átvételével került Egyesületünk gondozásába. A félős szuka párost az Újév első napjaiban hozták el a pécsi kollégák és helyeztük el panziós befogadónál.
Pehely időközben ideiglenes befogadóhoz költözött, így Pipacsot elhagyva egy másik családnál folytatja a felzárkózást és tanulást.
Pipacs és Pehely szinte a megszólalásig hasonlít a legutóbb átvett Peggy-Perla párosra, mely nemcsak kinézetükben, hanem habitusukban is megnyilvánul. Félősségük, bizonytalanságuk azonban hamarabb elkezdett oldódni, mint elődeiknél, egészen kinyíltak és készen állnak arra, hogy új életet kezdjenek.

Pipacs és Pehely

Pipacs és Pehely

Pehely barátságos eb, aki idegenekkel is próbál nyitott lenni a maga kicsit visszafogottabb, félénkebb módján. Félénksége ellenére nagyon kíváncsi, új szituációkban is próbálja összeszedni magát és helytállni, séta közben mindent megszagol, érdeklődve tekint a világra. Nagyon ragaszkodó az emberhez, így a gazdi biztatására bármit hajlandó megcsinálni, falattal is jól motiválható. Befogadójánál most tanulja az alapvető szabályokat, a pórázon sétálást is, melyen még bizonytalan. Kicsit akaratos jellem, így olyan gazdit keresünk számára, aki erősebb kezű, következetes és nem hagyja, hogy Pehely a fejére nőjön.
Szobatiszta, lakásban szépen viselkedik, nem rombol, éjszaka is nyugodt.
Kutyákkal szemben megadó, egyelőre nem játszik négylábú társaival, inkább semleges a már ismerős ebekkel. Szocializációját a jövőbeli gazdinak is javasolt kutyaiskolában folytatni, hogy Pehely is kiegyensúlyozott és boldog kutya lehessen leendő családjában.

Pehely

Pehely

Pehely kivizsgált, egészséges, ivartalanított, microchippel rendelkezik, rendszeresen féreghajtott. Oltási programja hamarosan befejeződik. Már csak egy igazi családra vár, ahol boldogan élheti mindennapjait!

Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható (kertes ház esetén bejárással, bent lakással).
Ha úgy érzed, hogy Te vagy Pehely számára a megfelelő Gazdi, írj bemutatkozó levelet a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre! (Tárgy: Pehely) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Pehellyel megismerkedni Budapesten lehetséges.
Többlépcsős örökbefogadási rendszerünkről bővebben itt olvashatsz: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Telefonos elérhetőségeink: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pehely/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Pehely/

Dalmata Mentés