Dalmata Mentés

Milo gazdára vár!

2022.05.16. Milo gazdára vár!

“Sziasztok, Milo vagyok! Gondoltam, elújságolom Nektek, hogy milyen jól érzem magam a bőrömben! Korábban nagyon rossz volt minden körülöttem, durván bántalmaztak is és emiatt tele voltam feszültséggel… Viszont segítő kezek nyúltak utánam, akik kiemeltek a borzalomból és szép lassan megértettem, hogy megéri újra bízni és jófej kutyakénk viselkedni, mert cserébe egy csomó szuper dolog történik velem.
Szóval úgy döntöttem, jófej leszek! Most már bizalmaskodom is azokkal, akik eljönnek engem meglátogatni, bújni is tudok, hiszen én valójában egy naaagy szelíd, dögönyözni való mackó vagyok, csak jól álcázom magam a pöttyös bundába bújva. Apropó! A bundám! Tudjátok, milyen selymes?! Elájultok, ha hozzá értek, bizony!
És el se hiszitek, mit meg nem tennék a falatokért! Jajj, a mennyei falatok! Bármit kérhettek tőlem érte!
Figyelek, ha szólsz hozzám és már szánt szándékkal keresem, hogyan tudnék az emberekhez kapcsolódni, kontaktálni. Jövök-megyek, kedveskedek, igazi főnyeremény kutyapasi vagyok! És szívesen járnék kutyaiskolába is, hogy megmutathassam, a jófejség mellett milyen okos is tudok lenni!
Szóval én már készen állok! Magam mögött hagytam a múltat, a sok rosszat, kitanultam a jófejséget, bár azt azért hozzáteszem, hogy előéletem miatt nem szívesen kerülnék olyan családba, ahol cica, vagy más kisebb testű állat van, illetve a gyerekeket elfogadom, de az lenne a jó, ha már nagyobbak lennének, mert ők már jobban megértenek engem, a picikre még nem állok készen.
Nagyon régóta várom már a Dalmata Mentés szárnyai alatt, hogy rám is érdeklődjenek, hiszen én is tartozni szeretnék egy csodaszuper családhoz, ahol foglalkoznak velem és szeretnek! A falatokról már nem is beszélve! Jajj, a mennyei falatok!
Írjatok a Mentésnek, ha szeretnétek megismerkedni velem, én izgatottan várok Rátok!”

Milo

 

Milo gazdát keres! Története, jellemzése: https://dalmatamentes.hu/portfolio/milo/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Milo)