Dalmata Mentés

Maddy próbaidős gazdis!

Elérkezett ez a pillanat Maddy számára is, ami nagy örömöt okoz kis csapatunknak és bízunk benne, hogy Maddy összes követőjének, támogatójának!
Másfél év gazdikeresés után ez a sok mindenen átment, hányattatott sorsú eb igazi családhoz költözött a hétvégén!

Gazdijelöltjei már hetek óta rendszeresen látogatták, sétáltatták Maddyt ideiglenes befogadójánál, apránként megismerkedett a család minden tagjával, hogy ezzel is megkönnyítsük számára a beilleszkedést, a bizalom kiépítését, ami tekintve az ő előéletét nem könnyű.
A csípőjét is újra megvizsgáltattuk szakorvossal, mivel az elmúlt fél évben sokat fejlődött a kondíciója gondoskodó ideiglenes befogadójánál és a leendő gazdik is felelősen szerették volna tudni mire számíthatnak ezzel kapcsolatban.

Maddy

Maddy


Az első nap hírei szerint sikeres volt a rááldozott türelem és idő mind ideiglenes befogadója, mind az őt örökbe fogadni kívánó család részéről. Vasárnap délelőtt Maddy gazdijelöltjeihez költözhetett kertes házba szabadon ki-be járással, bent alvással. Franklin, a mopsz úrfi lakótársa lett, akivel nagyon jól megvannak, mindkét kutya teljes értékű családtag, akik mennek a gazdikkal mindenhová. Az első napján Maddy is csatlakozott a sétához, ebédelni is elmentek minden gond nélkül egy kiülős vendéglőbe. A várakozásainkkal ellentétben Maddy oldottan viselkedik a számára új helyen. Délután, amikor meglátogattuk a próbaidős szerződés aláírása végett, már teljes természetességgel foglalta el az előszobát, nyugalmasan pihengetett és esze ágában sem volt kijönni hozzánk, ami rendben is van, ő már köszöni, jól érzi magát :)
Az első éjszakáról küldött beszámoló is arról tanúskodik, hogy minden rendben, és bízunk benne, hogy a következő napokban, hetekben is jól alakul Maddy beilleszkedése a család életébe:

“Maddy nagyon elvan, éjszaka megágyazott magának nem járkált jól aludt, már próbált lopni is meg kitúrni Franket az egyik ágyából :) Nagyon jòl kijönnek ha nyílik a hûtô együtt sorakoznak :)”

Maddy előélete és a további hírei követhetőek fórumunkon:
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=509

Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Maddy/

Maddy:  http://dalmatamentes.hu/portfolio/maddy/