Dalmata Mentés

Lizzy próbaidős gazdis!

Lizzy, a 4 éves dalmata hölgy családi okok miatt keresett új otthont. Közvetítettként hirdettük és néhány hónap múltán meg is érkezett első komoly érdeklődője. Beáék vállalták a többszöri ismerkedést, a többszáz km távolság ellenére is. Lizzy kezdetben tartózkodóan viselkedett, de az újabb látogatások alkalmával már boldogan fogadta őket, és nemrég megkezdhette próbaidejét leendő otthonában. Nagy örömmel olvastuk leveleiket: melyekből alább idézünk:

Lizzy nagyon kedves, szeretettel teli és bűbájos kutya, sok bókot kap az utcán is idegenektől. Szinte állandóan csóválja a farkát, jön puszit adni és reggelente teljes az extázis, amikor kimegyünk hozzá. Úgy látjuk, hogy jól érzi magát az új helyén, az új családjában. Azonnal belopta magát mindenki szívébe. (…)

Lizzy

“Szinte hihetetlen, de már eltelt két hét is azóta, hogy Lizzy beköltözött az otthonunkba és a szívünkbe.
Nagyon jó természetű és nyugudt kutyus, szerintünk nagyon jól illik a személyisége a miénkhez. Valószínűleg emiatt is érezzük úgy, mintha már évek óta a társunk lenne. Sokkal több kezdeti nehézségre számítottunk, de Lizzy nagyon jól alkalmazkodik a új életéhez.
Mi úgy látjuk rajta, hogy kiegyensúlyozott és boldog. Élvezi a sétákat és hogy a kifutóban játszhat más kutyákkal, de ugyanakkor a pihenést sem veti meg. Amikor nem ő főszereplő, akkor szívesen pihen az ágyában és időnként elégedett nyögés szerű hangokat hallat. Bár még csak rövid idő telt el, de máris kötődik hozzánk és játék közben is keres minket és oda-oda szalad, nem csak akkor, amikor hívjuk őt.”

A teljes, részletes beszámoló elérhető Lizzy adatlapján: www.dalmatamentes.hu/portfolio/lizzy

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/lizzy/

Bízunk benne, hogy Lizzy története továbbra is ilyen szépen alakul, és hamarosan újabb mesés híreket kapunk róla!

Dalmata Mentés