Dalmata Mentés

Híreket kaptunk egykori védencünkről, Kicsiről!

Mindig nagy örömünkre szolgál, mikor évek távlatából is jó hírek érkeznek mentvényeinkről. Kicsit kb. 2 hónapos korában találták az utcán 2015. decemberében, rettenetesen lesoványodott, legyengült állapotban. Egy jó szándékú állatbarát pár lett rá figyelmes, ahogy a kiskutya az út mellett gubbasztott éhesen és bőrig ázva, ők pedig nem mentek el mellette. Microchip nem volt benne, a környéken senkinek sem hiányzott, így hazavitték. A következő hetek során megkapta a szükséges állatorvosi ellátást, feltáplálták és megmutatkozott vidám, barátságos jelleme is.

Ideiglenes befogadói lelkiismeretesen gondozták, mígnem egy szimpatikus család felfigyelt rá. Felkészülten várták, így a többszöri ismerkedés után Kicsi beköltözhetett új otthonába, ahol a két- és négylábú csalágtagokkal az első pillanattól kezdve megtalálta a hangot. Kicsi az elmúlt években szép, erőteljes kutyává cseperedett, nemrég pedig levelet kaptunk egykori befogadójától:

„Sziasztok!
Még 2015. decemberében kértem segítséget tőletek Kicsi gazdásításában. Szerencsére 2016. tavaszán gazdisodott is, most pedig a gazdi küldött fotókat így nektek is továbbítom, mert a ti segítségeteket nélkül nem sikerült volna.”

Kicsi élete elhivatott befogadóinak és a Ti támogatásotoknak köszönhetően fordult jobbra. Továbbra is minden jót kívánunk a pöttyös fiúnak és családjának!

Kicsi története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/kicsi/
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2016/Kicsi/

Dalmata Mentés

Kicsi

Kicsi