Dalmata Mentés

Kérjük, támogassátok mentvényeink ellátását!

Maroknyi csapatunk kilenc ebről gondoskodik ideiglenes befogadók által, akik naponta foglalkoznak, gondozzák, etetik védenceinket, amíg egészségileg rendbe jönnek, befejeződik oltási programjuk és megtaláljuk számukra a nekik megfelelő végleges gazdájukat, családjukat.

Ideiglenes befogadóink számára a kutyák ellátásához szükséges felszereléseket és a tápot biztosítjuk, az állatorvosi kezeléseket az egyesülethez beérkező adományokból finanszírozzuk.

A két felnőtt, Fanta és Donnie, a támogatásunkról élete végéig biztosított Lapaj és hat kölyök gondozása komoly anyagi vonzatokkal jár, nagyon ki vagyunk már számolva!

A 6 kölyök egy napi száraztáp adagja most már több, mint 2 kg, így egy zsák táp csupán kb. 6-7 napra elegendő számukra! Fejlődő szervezetük minőségi táplálást igényel, hogy erősek és ellenállóak legyenek a betegségekkel szemben, befogadóik főtt hússal, zöldségekkel egészítik ki étrendjüket, de semmilyen esetben nem kapnak konyhai maradékot vagy gyenge minőségű eledelt.

Minőségi tápot rendeltünk a kölyköknek, ami azóta már el is fogyott, az utánpótlást folyamatosan biztosítanunk kell, ahogyan az élősködők elleni védelmet is, mind a kéthetente aktuális féreghajtás, mind a hamarosan beköszöntő kullancsszezon miatt.

Kérjük segítsétek a kiskutyák ellátását, minden kis összeg számít!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: “Pécsi kölykök”

Minden beérkező adomány teljes összegét a kutyák szükségleteinek ellátására fordítunk!
Minőségben a jelenlegivel megegyező tápadományt is elfogadunk, ezzel kapcsolatosan egyeztetni a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címen lehet.

Köszönjük támogatásotokat!

Eddigi híreink a 6 kölyökről: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t2M1jcc3EsIHCgAwa1Oagf5

Dalmata Mentés