Dalmata Mentés

Kennelépítésben jártas önkéntes segítőket keresünk Donnie-nak!

Donnie egy évvel ezelőtt, kölyökként került gondozásunkba. Megtalálói az Egyesülettel kötött ideiglenes befogadói szerződést megszegve eladták őt egy alkalmatlan családnak. (Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/)

4 hónapig tartott a csoda számára, Donnie egy neveletlen, elkényeztetett kamasszá vált, jelentős fizikai erővel, ugyanakkor egészségügyi problémákkal. Jogtalan eltulajdonítói nem bírtak vele, már nem kellett nekik, így otthagyták egy kutyapanzióban, ahonnan visszakerült egyesületi gondozásba.

Donnie ettől fogva (2017. augusztusa óta) napidíjas kutyapanzióban, kiképzőnél él. Szeparációs szorongása miatt kennelben lett elhelyezve, lakásban csak állandó felügyelettel tartható jelenleg. Visszakerülése óta folyamatosan ideiglenes befogadót kerestünk számára, december óta tartjuk a kapcsolatot egy családdal, akik készek magukhoz venni Donnie-t, többször meglátogatták őt, a befogadás részleteit már egyeztettük.

Donnie-t egyetlen egy dolog választja el attól, hogy megtapasztalhassa, milyen is családban élni: egy kennel felállítása. Jelenlegi befogadójánál nyugodt és kiegyensúlyozott a számára kialakított kinti kennelben, mely természetesen többszörösen szigetelt, fedett. Ugyanezt szeretnék számára biztosítani új helyén, ahol egyben megkezdik szeparációs szorongásának kezelését és javítását.

Donnie családba költözhetne, ahol alapvetően nem a kennel lenne az élettere, hanem sokat foglalkoznának vele, de azokra a rövid időszakokra, amikor leendő ideiglenes befogadóinak el kell mennie otthonról Donnie biztonsága érdekében elengedhetetlen a szökésbiztos kennel, ami jelenleg nem áll rendelkezésünkre, így nem tud Donnie a családhoz költözni!

Ehhez kérjük most a Ti segítségeteket! Önkéntesen felajánlott segítségre van szükségünk Donnie új kenneljének megépítéséhez!

Amire szükségünk van:
– egy kinti kennel minden alapanyagára (rácsos profilok, vas oszlopok, tető, rácsos ajtó, OSB lapok, stb.), a kennelt 3x2m-esre tervezzük
– hozzáértő fizikai segítségre, aki fel tudja állítani Donnie-nak a kennelt a rendelkezésre álló anyagokból (több ember is jelentkezhet, együtt hatékonyabb a kivitelezés)
– bontott, használaton kívüli kennel is érdekel bennünket, amennyiben ára kedvező, vagy önkéntes felajánlás
– alapanyag felajánlás esetén fuvaros segítségre

A felajánlásokat elsősorban emailben várjuk a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címre, tárgyban “Kennel Donnie-nak” megjelöléssel. Telefonos elérhetőségek: 06 30 345 7051 ; 06 20 806 6919

Ha nincs lehetőséged a kennelépítést közvetlenül támogatni, úgy segítsd Donnie ellátását anyagilag! Minden kis összeg számít!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: “Donnie támogatása”

Köszönjük!

Dalmata Mentés