Dalmata Mentés

Ideiglenes befogadót keresünk Clyde-nak!

Elsősorban Budapestiek vagy Budapest közeliek jelentkezését várjuk. Lakás és kertes ház egyaránt szóba jöhet. Kérjük segítsetek egy megosztással!

Meddig tart az ideiglenes befogadás?
Amíg a kutya a számára megfelelő otthont meg nem találja.
Pontosan ezért kell róla minél több információ, hogy megtaláljuk számára a megfelelő otthont, és családi körülmények között az ideiglenes befogadó megismeri, rendszeresen tud fényképeket és jellemzéseket készíteni a kutyáról, hogy frissíteni tudjuk a hirdetéseket.
Ez lehet pár hét, de akár hónapok is. Nem rajtunk fog múlni. Folyamatosan hirdetjük a gazdikeresőket több internetes kutya hirdetési portálon, facebookon, weboldalunkon.
Ha esetleg az ideiglenes befogadó részéről valamilyen okból előbb el kell hozni a kutyát, igyekszünk mielőbb megoldást keresni, a részleteket szerződésben rögzítjük.

Amit az egyesület vállal:
Az ideiglenesbe adandó kutyáról a lehető legtöbb információt beszerezzük, az ideiglenes befogadó tudomására hozunk mindent, amit a kutyával kapcsolatban tudunk.
Az ideiglenesbe adott kutya orvosi ellátását az egyesület finanszírozza, a befogadás előtt a kutyát beoltatjuk, féregtelenítettjük, chipeztetjük, állatorvosi vizsgálatra visszük.
Etetését támogatjuk amennyiben lehetőségünk van rá, illetve az előre megbeszéltek szerint (ideiglenes befogadói szerződés) járunk el. Szükség esetén biztosítunk felszereléseket (fekhely, nyakörv, póráz, biléta, szobaketrec, stb.). Biztosítjuk a technikai hátteret: az ideiglenesen befogadott kutya az egyesület tulajdona marad gazdára találásáig (örökbe fogadási szerződés aláírásáig), az önkéntes ideiglenes befogadónak nem kell a nevére vennie az ebet, mind az ideiglenes befogadást, mind az örökbe adást szerződéses jogviszonnyal rendezzük.
A kutyát folyamatosan hirdetjük weboldalunkon, facebook oldalunkon és egyéb hirdetési portálokon, keressük a megfelelő gazdit és segítünk az ismerkedésnél, a végleges család kiválasztásában, a kutya próbaidőre költözésében.

Amit kérünk:
Tekintsd az ebet családtagnak, mintha a sajátod lenne, úgy törődj vele! Türelemmel és megértéssel nevelgesd, felkészülve kezd el tanítgatását, mi mindenben támogatunk és segítünk neked!
Legyél kommunikatív, tudjuk tartani folyamatosan a kapcsolatot (email, telefon), írjál nekünk a kutya mindennapjairól, jelleméről rendszeresen.
Legyen megtekinthető a kutya, készüljön róla minél több fotó rendszeresen, legyen látogatható amikor ismerkedésre kerül a sor!

Ha úgy érzed tudnád vállalni bármelyiküket,kérjük lépj velünk kapcsolatba emailen a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen! 06309012509.
Köszönjük!

Clyde

Clyde

Clydehttp://dalmatamentes.hu/portfolio/folti-nyirabrany/