Dalmata Mentés

Híreket kaptunk Pierre-ről!

Pierre, a pécsi mentésünk ifjú tagja egy évvel ezelőtt találta meg álomotthonát. A félénk kölyök gyönyörűen beilleszkedett családjába, pozitív irányban változtatta meg életüket, a vártnál is jóval nagyobb örömmel ajándékozva meg őket nap, mint nap. Örökbefogadásának évfordulóján gazdái egy kedves beszámolóval leptek meg minket, fogadjátok szeretettel soraikat:

“Kedves Fajtamentők!

Egy éve került hozzánk Vencel, akit Pierre-ként fogadtunk örökbe, ezért szeretnék mesélni egy kicsit az életéről. 
Vencelnek nagyon jó természete van: kicsit még mindig félénk, de nagyon barátságos; megejtő az a bizalom, amivel az emberekhez közelít, az egészen kivételes fenékcsóválásával.
Vencel fáradhatatlan vadász, mindene a nyom, délutánként hatalmas, több órás sétákra megyünk, amikor mókust kergethet, vagy nyomra mehet. Nagy kirándulásokra megyünk vele, nyáron az Alpokat is megismerheti velünk.
Voltak, természetesen, nehezebb időszakaink is, Vencel is volt kamasz, mi is voltunk ügyetlenek, de folyamatosan járok vele engedelmességi képzésre, ösztönkontroll tréningre, így egy nagyon engedelmes, szabálykövető kutyánk lett.
Nagyon sokáig, majdnem egy évig kerestem a kutyámat, de Vencelért megérte a keresgélés és a várakozás, mert Vencel remek kutya, remekebbre nem is vágyhattam volna, társunk, társam lett az életben, a sportban, mindenben. Nagyon sokat tanultunk együtt, egymásról és én saját magamról is. 
Igazán boldog életünk lett egymással.”

Sok-sok örömet kívánunk a mindennapokban Vencellel! :)

Pierre-Vencel története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pierre/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/pierre/

Dalmata Mentés

Pierre

Pierre