Dalmata Mentés

Hard Dog Race Not Just Run – Köszönjük a támogatásotokat!

2019. március 23-án kis csapatunk is kitelepült Pomázra, a HDR Not Just Run futóverseny Önzetlenül Partnereként.

Ezen az alkalmon célul tűztük ki, hogy a pöttyösök iránt érdeklődő látogatókat minél több hasznos információval és tanáccsal lássuk el a fajtával kapcsolatban, kérdéseikre választ adjunk tapasztalatainkra alapozva, és ezzel is támogassuk a felelős állattartást. Nagy örömünkre szolgált, hogy a rendezvényen szép számmal fordultatok meg sátrunknál! Voltak, akik a fajtáról érdeklődtek, voltak, akik saját pöttyössel érkeztek egy kis tapasztalatcserére, közös fotóra, baráti beszélgetésre és voltak, akik tápadományt hoztak, hogy ezzel is támogassák munkánkat. Persze nagyon sokan voltak olyanok is, akik egyszerűen csak nem tudtak ellenállni a velünk lévő kutyusainknak és egy-két simizésre ugrottak be hozzánk. A délelőtt folyamán egykori mentvényünk Treff, délután pedig lelkes önkéntesünk, Félix gyűjtötte a simiket a látogatóktól. 🙂

Nagyon jó érzéssel töltött el minket, hogy többen is „értünk futottatok” a verseny keretében! A dalmatákért versenyzők közül sokakat nem ismerünk, de többen is voltak, akik sátrunk felé sétálva egy mosoly kíséretében jelezték, hogy velünk vannak, és volt olyan is, aki pöttyös kiegészítők viselésével utalt erre. Itt mindenképp ki kell emelnünk Drazsét, aki a kihívást „dalmatává változva” teljesítette, hogy ezzel is kifejezze melyik csapatért küzd a versenyen:

HDR Not Just Run - Drazsé

HDR Not Just Run – Drazsé

A HDR szervezőitől kapott információk szerint az „értünk futók” nevezési díjából összesen 35.000 Ft támogatás gyűlt össze, amit természetesen teljes egészében a jelenleg gondozásunkban lévő Fanta és Lapaj ellátásra fogunk fordítani. 

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki pöttyöseinket támogatta nevezésével, adományával! A verseny teljesítéséhez és az elért eredményekhez pedig mindenkinek szívből gratulálunk! Továbbra is számítunk Rátok!

Külön köszönet a HDR szervezőinek, hogy a Dalmata Mentés csapata is lehetőséget kapott a megjelenésre és részesei lehettünk ennek a remek napnak és kutyás programnak! 🙂

HDR Not Just Run - Dalmata Mentés sátor

HDR Not Just Run – Dalmata Mentés sátor