Dalmata Mentés

Gondozásunkba került Benett, a fiatal dalmata

Helyi állatvédők kérték a segítségünket egy borsodi faluból, ahol a környékbeliek már rossz szemmel nézték a hetek óta az utcára kicsapott kóborló fiatal dalmatát. A felcseperedett pöttyös senkinek nem kellett, nem mellesleg semmilyen oltással sem azonosítóval nem rendelkezve kószált az utcán, ami a hatályos állatvédelmi törvények szerint büntetendő, felelőtlen állattartás, veszélyezteti az állatot és a környezetét is. Mivel a helyzet sürgős megoldást kívánt, ezért egyelőre kutyapanzióban tudtunk helyet biztosítani számára. Ezúton is köszönjük a helyi kollégáknak a kutyus szállításának megszervezését. Az eb vasárnap este megérkezett, azóta már voltunk vele állatorvosnál, kapott microchipet, veszettségi oltást, féreghajtót, lekezeltettük a rajta nyüzsgő bolhák ellen. Egyébként jó a kondíciója, barátságos, érdeklődő fiatal eb, az állatorvos a korát 8 hónaposnak ítélte meg.
Minden ebbel barátságos, játékos, az emberek felé is nyitott. Bővebb jellemzést is hamarosan tudunk írni róla.

Benett

Benett

Benett gazdikereső, oltási programját megkezdtük, ha továbbra is minden rendben lesz az egészségével, akkor 10 nap múlva kaphatja az első kombinált oltást. Ismerkedni vele Pilisvörösváron lehetséges előre leegyeztetett időpontban.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: info@dalmatamentes.hu (Benett), 06303457051, kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509
Dalmata Mentés

Benett története fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

Benett adatlapja: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/