Dalmata Mentés

Benett – gazdit keres

2017.05.19. – Benett gazdikereső 1 éves dalmata kan

Benett egy igazi kutya tini, cserfes, aktív, játékos, benne van mindenben, közben nagyokat nevet a világra, móka és kacagás az élete.

Olyan gazdit keresünk neki, aki ezt a kirobbanó energiát egy csendesebb mederbe tudja terelni, sok szeretettel, fegyelmezéssel, tanítgatással fűszerezve.
Benett vagy az utcán élt eddig, vagy panzióban, ahol ugyan kap sok törődést és sokat okosodott, de ami igazán hiányzik neki az A SAJÁT GAZDA!

benett27

Akin nem kell osztozni, aki sokat foglalkozik vele, aki az övé, akire mindig számíthat, egy biztos pont aki szereti és ő viszont szeretheti.
Nem egyszerű eset a kamaszkor…..kicsit makacs, kicsit szemtelen, kicsit rossz, kicsit ás, kicsit sok, de cserébe nagyon ölbebújós, nagyon aranyos, nagyon intelligens, nagyon szófogadó.

Pórázon is szépen sétáltatható, más kutyával jól kijön, játékos, bohóckodós.
Cicák, baromfik, egyéb kis szőrös rágcsálók nagyon heves érdeklődést váltanak ki belőle.
Az ideális otthon számára egy olyan család lenne ahol fizikailag és agyilag is le tudják kötni, kertes házba élhetne, ahol a kerités tökéletes és bejárhatna a lakásba.

Lelkes, nagyon szeretne tanulni, egy határozott gazdi mellett hamar elsajátítaná az alap engedelmességet kutyaiskolában majd, ezt követően kutyás sportokra kifejezetten megfelelő lehet! Kutyás akadályfutásra, agilityre, akár flyballra is, mely(ek)et egy sportos gazdival együtt űzhetnek. Különösen apportos, rendkívül mozgékony. A labda a mindene!

Kizárólag kerti tartásra ő sem örökbefogadható, igényli a foglalkozást, az ember közelségét is.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), ‎örökbefogadási rendszerünk szerint az érdeklődéseket első sorban kizárólag bemutatkozó emailben várjuk! több info: http://www.dalmatamentes.hu
06 30 345 7051, 06 20 806 6919, 06 20 806 6923 ‎

Több video Benettről: Youtube-csatorna

Benett jellemzése, története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Dalmata Mentés

benett29

2017.05.02. – Benett az ásóbajnok!

Benett gazdikereső fiatal dalmata kan!
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), ‎06 30 345 7051, 06 20 806 6923, ‎06 20 806 6919
Több video Benettről: Youtube-csatorna

2017.04.12. – Benett továbbra is várja az igazit, fiatal dalmata kan gazdát keres!

Benett az elmúlt hetekben nagyon sokat fejlődött. A fiatal, energikus, barátságos, érdeklődő dalmata kölyök kilátogatott az április 8-i Dalmata Találkozóra, ahol megmutathatta az újonnan tanultakat.
A sok-sok pöttyöstárs között végig jó kedélyű volt, sokat változott a többi kutyával való viszonya, sőt, gondozója elmondása szerint cicákkal is összeszoktatható.

Pórázon gyönyörűen sétál, autóban is szépen utazik, tömegközlekedéssel is utazott már. Továbbra is labdamán, nagyon apportos kutya, aki kiválóan tanítható, alkalmas kutyás sportokra is.
Imád a kertben lenni, kint játszani, ezért kertes házba is ajánljuk, beton alapú, biztos kerítés mellett, bejárással, bent lakással a házban, sok kinti foglalkozással, játékkal, sétával, aktív élettel. Fiatal, és/vagy aktív, kiegyensúlyozott felnőtt kutyatárs mellé is jó szívvel adjuk, akivel igazi barátok lehetnek. Lakásban abszolút szobatiszta.
Kutyaiskolai képzés továbbra is ajánlott Benett számára, mely leköti fizikai és szellemi szinten is, így kiegyensúlyozott, jól nevelt családtag válhat belőle.
Határozott, kutyához értő gazdit keres. Tökéletes tagja lehet egy kirándulós, pörgős családnak, ahol sok figyelmet, foglalkozást és határozott vezetőt kap.

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 11 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06 30 345 7051, 06 20 806 6923, 06 20 806 6919
Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/…/Benett/
Videók: https://www.youtube.com/playlist…

Története, beszámolók: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Dalmata Mentés

2017.03.19. Benett 11 hónapos dalmata kan még mindig az álomgazdira vár!

Energikus, nagy mozgás igényű, barátságos, érdeklődő, egészséges fiatal eb.
Bennett nagyon aktív, pörgős kutya, aki rengeteg foglalkozást igényel, ezért hasonló kvalitású, sportos gazdit szeretne magának. Szívesen kipróbálna kutyás sportokat és mindenre megtanítható!

Előéletéből adódóan nem sok mindent tanult meg még, de barátságos természetű, tanítható, formálható eb, minden pótolható nála. Mivel az utcán kóborolt, ezért nagy a szabadság vágya, szökős.
Hebrencs, játékos, az idegen kutyákkal való kommunikációján még van mit csiszolni. Alapvetően érdeklődő, játékos más kutyák felé, de hirtelen még, és megvédi magát a konfliktus helyzetekben, ezért kisebb testű kutyák és macskák mellé nem ajánljuk egyelőre.
Igazi labdamán, nagyon apportos, minden leköti ami gyorsan mozog legyen az labda, eldobott bot vagy egy másik kutya.

Kutyaiskolai képzés erősen ajánlott számára, ennek elkezdése leendő gazdijára vár. Az órákon sok gyakorlással meg fog tanulni a gazdájára koncentrálni és bármilyen feladatot szívesen végre fog hajtani, érdemes hát foglalkozni vele, hogy tökéletes, szocializált családtag, társ váljon belőle. Határozott, kutyához értő gazdit keres.
Gyerekeket is imádja, de mivel szeret felugrálni kisebb gyerek mellé csak felügyelettel ajánlott.
Tökéletes társ lehet egy kirándulós, pörgős családban ahol kellő foglalkozást, figyelmet és határozott vezetőt kap.
Lakásba vagy kertes ház esetén bejárással javasoljuk. Abszolút szobatiszta, pórázhoz szokott, tömegközlekedéssel is utazott már.

Benett: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 11 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.

Érdeklődésetek az örökbefogadási rendszerünk szerint (www.dalmatamentes.hu) a kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett) e-mail címen illetve a 06 30 345 7051/06 20 806 6923/06 20 806 6919-es telefonszámon H-Sz: 12.00-17.00 között várjuk.

Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/
Videók: youtube.com
Története, beszámolók: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

2017.02.15. – Benett sportos gazdiját várja! 

Benett, a 10 hónap körüli kan két hónapja gondozásunkban van. Ideiglenes befogadójától ismét híreket kaptunk! Benett továbbra is folyton sétálna, gyakran beáll az ajtóba és néz kifelé. Kint nagyon szeret labdázni. Kitartó, humoros gazdiját várja, aki folytatja a megkezdett nevelést és segít Benettnek kevésbé nyomulósan ismerkedni a többi kutyával.

Benett videóit youtube csatornánkon nézhetitek meg ide kattintva!

Történetét pedig fórumunkon olvashatjátok: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 9 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), ‎06309012509, ‎06303457051
Dalmata Mentés

2017.02.06. – Benett hírei

Benett ideiglenes befogadói ismét hírt adtak magukról. A szépszemű kan tanul, okosodik, melyhez hatalmas segítség neki egy kutyatárs és a családi környezet, de nagyon várja VÉGLEGES, SZERETŐ GAZDIJÁT!  Segíts neki egy megosztással!

“Szereztem 25m-es kiképző pórázt, kipróbáltam egyik nap Benettel egy füves területen. A jó hír, hogy labdával teljesen le lehet kötni a figyelmét. Eldobom, utána szalad, és már vissza is hozza.  Persze ez néha 2m-es sugarú körön belül van, de általában egészen az ember lábáig hozza.  Ez idő alatt találkoztunk egy kutyussal is, Benett kicsit megint tolakodó volt, de aztán a labda jobban érdekelte, a kutya távozott, ő még nem is akart utána menni. Egyszer sem akart messzebbre vagy másfelé menni, mint a labda volt.
Mikor kicsit sérült volt a lába, nem vittem le 2 napig hosszú időkre, hogy kíméljem. Ennek meg is lett a következménye.  2 napig megállás nélkül sírt, nem igazán érdekelte semmi más, csak kimenni szeretett volna.
Aranyos módon jelzi, ha szeretne enni, vagy éppen kiürült az itató tál. Szépen megfogja a tálkát és behozza a nappaliba, majd ledobja elénk.
Egyre jobban kötődik az emberekhez, mostanában már féltékeny is. A saját kutyánk nagyon bújós, amint leülünk a kanapéra, már jön is oda, a lábunkra teszi a fejét. Erre Benett is fellelkesedik, rögtön odarohan, néha ijesztő módon eldobja magát úgy, hogy elfoglalja a helyet a sajátunktól, hanyatt fekszik, és várja a simogatást.  Ha pedig nem simogatjuk, azonnal követeli, kalimpál a lábaival.  Tündéri! Zsófi”

Benettről fórumunkon olvashattok bővebben! Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

Videók: Youtube.com

Története, beszámolók: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Benett

Benett

2017.01.20. – Bennett harmadik hetét tölti ideiglenes befogadójánál Zsófinál, ismét kaptunk beszámolót!

Bennett továbbra is gazdikereső, az alábbi kép mindent elmond a természetéről!  Bennett egy energiabomba, aki szuper tagja lenne egy aktív, sportos családnak, ahol cicák nincsenek, de esetleg van másik kutyus. Eljárnának vele kutyasuliba és megmutatnák ennek a fiatal, pörgős kutyának, hogy van élet a kóborláson kívül is.

Zsófi beszámolóját fórumunkon olvashatjátok: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Benett energikus, nagy mozgás igényű, jó szándékú, érdeklődő, egészséges fiatal eb. Nagyon aktív, pörgős kutya, aki rengeteg foglalkozást igényel, ezért hasonló kvalitású, sportos gazdit szeretne magának. Szívesen kipróbálna kutyás sportokat és mindenre megtanítható! Hebrencs, játékos, az idegen kutyákkal való kommunikációján még van mit csiszolni. Alapvetően érdeklődő, játékos más kutyák felé, de hirtelen még, és megvédi magát a konfliktus helyzetekben, ezért kisebb testű kutyák és macskák mellé nem ajánljuk egyelőre.Gyerekeket is imádja, de mivel szeret felugrálni kisebb gyerek mellé csak felügyelettel ajánlott. Bennett szökős, ezért kerti tartását még atombiztos kerítés mellett sem javasoljuk.

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 9 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.

Benett galériája: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/benett

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509, 06303457051
Dalmata Mentés

Benett

Benett

2017.01.14. Benett gazdikereső 9 hónapos dalmata kan

Benett energikus, nagy mozgás igényű, jó szándékú, érdeklődő, egészséges fiatal eb. Nagyon aktív, pörgős kutya, aki rengeteg foglalkozást igényel, ezért hasonló kvalitású, sportos gazdit szeretne magának. Szívesen kipróbálna kutyás sportokat és mindenre megtanítható!

Előéletéből adódóan nem sok mindent tanult meg még, de barátságos természetű, tanítható, formálható eb, minden pótolható nála. Mivel az utcán kóborolt, ezért nagy a szabadság vágya, szökős, kerti tartásra még atombiztos kerítés mellett sem javasoljuk.
Néhány hete él csak lakásban ideiglenes befogadójánál, már tanulja a szabályokat, abszolút szobatiszta! Ha unatkozik és nincs elegendő tér energiáinak a levezetésére, akkor ennek hangot is ad, tud pórázon, kerítés mellett, vagy a becsukott ajtó mögött is nyüszögni, igazi dumálós dalmata. Érdemes napi többszöri hosszabb sétával, játékkal, tanítgatással lefárasztani. Apportra van hajlama, szeret labdázni, felveszi az eldobott botot is.

Hebrencs, játékos, az idegen kutyákkal való kommunikációján még van mit csiszolni. Alapvetően érdeklődő, játékos más kutyák felé, de hirtelen még, és megvédi magát a konfliktus helyzetekben, ezért kisebb testű kutyák és macskák mellé nem ajánljuk egyelőre.
Kutyaiskolai képzés erősen ajánlott számára, ennek elkezdése leendő gazdijára vár. Az órákon sok gyakorlással meg fog tanulni a gazdájára koncentrálni és bármilyen feladatot szívesen végre fog hajtani, érdemes hát foglalkozni vele, hogy tökéletes, szocializált családtag, társ váljon belőle.
Ideiglenes befogadói elindultak vele ennek útján, már csak egy saját gazdi kell neki, aki átveszi Benett nevelgetését.
Gyerekeket is imádja, de mivel szeret felugrálni kisebb gyerek mellé csak felügyelettel ajánlott.
Tökéletes társ lehet egy kirándulós, pörgős családban ahol kellő foglalkozást, figyelmet és határozott vezetőt kap.

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 9 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509, 06303457051
Dalmata Mentés

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/
Videók: Youtube.com
Története, beszámolók: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

2017.01.13 – Gazdikeresőnk Benett és barátja Pongó

Benett két hete él ideiglenes befogadójánál, lakótársával, Pongóval már nagy haverok, együtt alszanak, játszanak. Benett elkezdett alkalmazkodni a családhoz és tanulja a lakásban élés szabályait, nem tudjuk hangsúlyozni milyen terhet vesznek le ezzel a leendő gazdija válláról, megkezdve a kis maugli szocializációját, amiért hálásak vagyunk, mert a kutya érdekét szolgálja!

Benett és Pongó játszós videója elérhető Youtube-csatornánkon ITT :)

Benett saját családot keres, ahol ő lehet a középpontban, ezért várjuk a rá érdeklődőket elérhetőségeinken: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509, 06303457051
Dalmata Mentés

Zsófi beszámolóját fórumunkon olvashatjátok!
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Benett & Pongo

Benett & Pongo

2017.01.02 – Benett ideiglenes befogadóhoz költözött 

Benett kutyánknak ideiglenes befogadója akadt, aki már küldött is egy rövid beszámolót! Fórumunkon elolvashatjátok!
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php

Az utcai kóborlás után, már a panzió is hatalamas változás volt neki, de most végre családi környezetben, egy négylábú társsal lábadozhat az ivartalanításból. Kutyáink számára nagyon fontos a megfelelő szocializáció, megismerkedés a városi élettel, más kutyákkal, ingerekkel. Ezzel igazán megkönnyítjük a leendő gazdi dolgát.

Benett továbbra is keresi aktivitásának megfelelő gazdiját! Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: info@dalmatamentes.hu (Benett), 06303457051, kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509
Dalmata Mentés

2016.12.14. – Benett hírek :)

Benett, oltási programját megkezdtük, ha továbbra is minden rendben lesz az egészségével, akkor 10 nap múlva kaphatja az első kombinált oltást. Gazdihoz az oltási programjának befejezése után, ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve kerülhet. Ismerkedni vele Pilisvörösváron lehetséges előre leegyeztetett időpontban.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: info@dalmatamentes.hu (Benett), 06303457051, kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509

Dalmata Mentés

Benett története fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

2016.12.02. – Gondozásunkba került Benett

Helyi állatvédők kérték a segítségünket egy borsodi faluból, ahol a környékbeliek már rossz szemmel nézték a hetek óta az utcára kicsapott kóborló fiatal dalmatát. A felcseperedett pöttyös senkinek nem kellett, nem mellesleg semmilyen oltással sem azonosítóval nem rendelkezve kószált az utcán, ami a hatályos állatvédelmi törvények szerint büntetendő, felelőtlen állattartás, veszélyezteti az állatot és a környezetét is. Mivel a helyzet sürgős megoldást kívánt, ezért egyelőre kutyapanzióban tudtunk helyet biztosítani számára. Ezúton is köszönjük a helyi kollégáknak a kutyus szállításának megszervezését. Az eb vasárnap este megérkezett, azóta már voltunk vele állatorvosnál, kapott microchipet, veszettségi oltást, féreghajtót, lekezeltettük a rajta nyüzsgő bolhák ellen. Egyébként jó a kondíciója, barátságos, érdeklődő fiatal eb, az állatorvos a korát 8 hónaposnak ítélte meg.
Minden ebbel barátságos, játékos, az emberek felé is nyitott. Bővebb jellemzést is hamarosan tudunk írni róla.

Benett gazdikereső, oltási programját megkezdtük, ha továbbra is minden rendben lesz az egészségével, akkor 10 nap múlva kaphatja az első kombinált oltást. Ismerkedni vele Pilisvörösváron lehetséges előre leegyeztetett időpontban.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: info@dalmatamentes.hu (Benett), 06303457051, kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509
Dalmata Mentés

Benett története fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

Benett

Benett

Categories: