Dalmata Mentés

GAZDIT VAGY IDEIGLENES BEFOGADÓT KERES FANNI!

GAZDIT VAGY IDEIGLENES BEFOGADÓT KERES FANNI!

Fannit egy hónapja vettük gondozásunkba, korábban sokat nélkülözött ez a szeretetéhes dalmata szuka, aki befogadó családot keres!
Főbb jellemzői, hogy borzalmasan vágyik a figyelemre, szeretgetésre, foglalkozásra, az ember közelségére. Csóvál, kedveskedik, ha leguggol hozzá valaki vagy csak kedvesen hozzá szól, dünnyögve, csóválva dugja oda az orrát, bújik a simogatásért. 
Az új környezet, a panzió megviseli. Elhozatala után beindult a tüzelése, ami nem könnyítette meg a helyzetet. Fanni sajnos még mindig stresszes, ha kinti kennelben van, akkor idegesen járkál körbe-körbe, dörzsöli magát a kerítéshez, kinyalta a mellső lábait és a minőségi táplálás ellenére talán fogyott is picit, tapinthatóak a bordái, nem rakódik rá sajnos semmi.
A lehetőségekhez mérten megkap mindent, de kevés foglalkozás jut rá, mivel gondozója több kutyáról gondoskodik a saját állatain kívül napi szinten, Fanninak nincsen igazi gazdája 🙁 pedig ő mindennél jobban vágyik arra, hogy tartozhasson valakihez.
Másik fontos jellemzője, hogy láncos előéletéből adódóan tele van energiával, szeret sétálni, érdekli minden ami körülötte történik, ha mozgás van, igen izgága tud lenni.
A hétvégén ivartalanítattuk, hogy testét többé senki se tudja kihasználni, korábban ez ugye megtörtént vele, voltak már kölykei. A műtétet jól viselte.
Úgy látjuk jó természetű kutyákkal összeszoktatható, irányukba érdeklődő, de elsőre feszülten ismerkedik. Szökési hajlamát figyelembe véve kertes házba vagy lakásba egyaránt mehetne. 
Gazdát vagy legalább ideiglenes befogadót keresünk Fanninak!
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (FANNI) vagy 06303457051

Fanni története honlapunkon olvasható:
http://dalmatamentes.hu/portfolio/fanni/

Az örökbe fogadás menetéről, az ideiglenes befogadásról is honlapunkon (www.dalmatamentes.hu) található leírás, részletekért a fenti elérhetőségeken várjuk a kérdéseket.

027 003 006