Dalmata Mentés

Gazdit keres Treff!

Gazdát keres Treff, 2011.áprilisi születésű fajtatiszta dalmata kan kutya!

Treff egy feltűnően szép, nagyon jóindulatú és szeretni való fiatal dalmata kan, aki gondoskodó, felelős, sportos, hozzáértő gazdát keres!

2016. januárjában került be az ózdi gyepmesteri telepre igen elhanyagolt állapotban, innen vette át egyesületünk ideiglenes befogadó családhoz. Valószínűleg utolsó pillanatban került biztonságba, mert pár napon belül ledöntötte a bélgyulladás. Egy hónap ápolás után ma már egészséges, napról napra nyeri vissza kondícióját. Ez idő alatt egy nagyon kedves, bújós, szeretetéhes kutyát ismertünk meg személyében, aki alapvetően nyitott, barátságos, folyamatosan keresi és igényli az emberek társaságát, a minden napos közös sétát. A többi négylábúval is jóindulatú, de még van mit csiszolni a szocializációján, ideiglenes gondozói pótolnak vele alapvető dolgokat, mint például a behívhatóság és a játékban felszabadulás öröme. Szívesen tanul, falattal jól motiválható, érdeklődő, barátságos, nyugodt, egyáltalán nem hebrencs kutya, de a dalmatákra jellemzően azért tud rámenős és hisztis lenni, amikor szeretné érvényre juttatni akaratát, ezért olyan gazdának javasoljuk, aki tud megfelelően határozott lenni, mert Treffnek méretéből adódóan van fizikai ereje, amit a jólneveltséggel és megfelelő mozgatással jól lehet koordinálni. Egy számára megfelelő gazda igazi csodaszép, hűséges és sok örömet szerző társra lelhet benne!
Abszolút szobatiszta, pórázképes. Kertes házba vagy lakásba egyaránt mehetne az igényeinek figyelembe vételével. Az autózástól egyelőre “tengeri beteg”.
Oltott, féreghajtott, microchippel rendelkezik, törzskönyves.
A kutya jelenleg Pomázon található ideiglenes befogadónál, örökbe fogadása az ivartalanítást követően, előzetes ismerkedéssel lehetséges.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
info@dalmatamentes.hu (Treff), 06303457051

Treff története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/treff/

Treff

Treff

több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Treff/