Dalmata Mentés

Gazdit keres Benett, 9 hónapos dalmata kan

Benett energikus, nagy mozgás igényű, jó szándékú, érdeklődő, egészséges fiatal eb. Nagyon aktív, pörgős kutya, aki rengeteg foglalkozást igényel, ezért hasonló kvalitású, sportos gazdit szeretne magának. Szívesen kipróbálna kutyás sportokat és mindenre megtanítható!

Előéletéből adódóan nem sok mindent tanult meg még, de barátságos természetű, tanítható, formálható eb, minden pótolható nála. Mivel az utcán kóborolt, ezért nagy a szabadság vágya, szökős, kerti tartásra még atombiztos kerítés mellett sem javasoljuk.
Néhány hete él csak lakásban ideiglenes befogadójánál, már tanulja a szabályokat, abszolút szobatiszta! Ha unatkozik és nincs elegendő tér energiáinak a levezetésére, akkor ennek hangot is ad, tud pórázon, kerítés mellett, vagy a becsukott ajtó mögött is nyüszögni, igazi dumálós dalmata. Érdemes napi többszöri hosszabb sétával, játékkal, tanítgatással lefárasztani. Apportra van hajlama, szeret labdázni, felveszi az eldobott botot is.

Hebrencs, játékos, az idegen kutyákkal való kommunikációján még van mit csiszolni. Alapvetően érdeklődő, játékos más kutyák felé, de hirtelen még, és megvédi magát a konfliktus helyzetekben, ezért kisebb testű kutyák és macskák mellé nem ajánljuk egyelőre.
Kutyaiskolai képzés erősen ajánlott számára, ennek elkezdése leendő gazdijára vár. Az órákon sok gyakorlással meg fog tanulni a gazdájára koncentrálni és bármilyen feladatot szívesen végre fog hajtani, érdemes hát foglalkozni vele, hogy tökéletes, szocializált családtag, társ váljon belőle.
Ideiglenes befogadói elindultak vele ennek útján, már csak egy saját gazdi kell neki, aki átveszi Benett nevelgetését.
Gyerekeket is imádja, de mivel szeret felugrálni kisebb gyerek mellé csak felügyelettel ajánlott.
Tökéletes társ lehet egy kirándulós, pörgős családban ahol kellő foglalkozást, figyelmet és határozott vezetőt kap.

Benett

Benett

 

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 9 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509, 06303457051
Dalmata Mentés

Benett adatlapja: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/
Videók: Youtube.com
Története, beszámolók: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898