Dalmata Mentés

Gazdikeresőnk, Fruska hírei

Fruska két hete van már gondozásunkban, a nem kölyöknek való menhelyi élmények, a félelem, rettegés, éhezés után végre kinyílt, felbátorodott, megmutatta játékos, kedves valódi énjét és elkezdett játszani, tanulni is. Most már biztonságban, családi légkörben van, már csak egy saját család, egy igazi gazdi jelentkezését várja! Ideiglenes befogadója írta róla két hét után:

“Fruska nagyon sokat változott amióta nálunk van, továbbra is kedves az emberekkel de az új ismeretlen kutyákat elsőre megugatja és borzol, de amint odaérünk rögtön elkezd puncsolni a kutyáknak és kedves minddel, mintha előtte meg sem ugatta volna őket. Elsőre a hozzánk bejövő embereket is megugatta de gyorsan leszokott róla. Elkezdtem vele klikkerezni, nagyon gyorsan tanul, már a szemkontaktus, az ül fekszik jól megy neki, és a pacsit tanulja. Az első pár nap után bepróbálkozott a kutyaágy és a kaja bevédésével is, de mind2nél egy rászólásra abba hagyta, és azóta nem is próbálkozott vele. A behívása a sétákon alapvetően nagyon jó de ha kutyát lát, akkor nem mindig jön elsőre még.”

Fruska története, fényképes leírása: http://dalmatamentes.hu/portfolio/fruska/

Fruska

Fruska

Érdeklődni: az örökbefogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk bemutatkozásukat: info@dalmatamentes.hu (Fruska), 06303457051, kapcsolat@dalmatamentes.hu (Fruska), 06309012509
Dalmata Mentés