Dalmata Mentés

Gazdikeresőnk, a fiatal Benett hírei ideiglenes befogadójától

Bennett harmadik hetét tölti ideiglenes befogadójánál Zsófinál, ismét kaptunk beszámolót!

Bennett továbbra is gazdikereső, az alábbi kép mindent elmond a természetéről!  Bennett egy energia bomba, aki szuper tagja lenne egy aktív,sportos családnak, ahol cicák nincsenek, de esetleg van másik kutyus. Eljárnának vele kutyasuliba és megmutatnák ennek a fiatal, pörgős kutyának, hogy van élet a kóborláson kívül is.

Zsófi beszámolóját fórumunkon olvashatjátok: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=898

Benett

Benett

Benett energikus, nagy mozgás igényű, jó szándékú, érdeklődő, egészséges fiatal eb. Nagyon aktív, pörgős kutya, aki rengeteg foglalkozást igényel, ezért hasonló kvalitású, sportos gazdit szeretne magának. Szívesen kipróbálna kutyás sportokat és mindenre megtanítható! Hebrencs, játékos, az idegen kutyákkal való kommunikációján még van mit csiszolni. Alapvetően érdeklődő, játékos más kutyák felé, de hirtelen még, és megvédi magát a konfliktus helyzetekben, ezért kisebb testű kutyák és macskák mellé nem ajánljuk egyelőre.Gyerekeket is imádja, de mivel szeret felugrálni kisebb gyerek mellé csak felügyelettel ajánlott. Bennett szökős, ezért kerti tartását még atombiztos kerítés mellett sem javasoljuk.

Benett története, fényképes leírása: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Benett gazdikereső, egészséges, oltott, ivartalanított, microchipezett, 9 hónapos dalmata kan. Ismerkedni vele Budapesten, előre leegyeztetett időpontban lehetséges.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu/) az alábbi elérhetőségeinkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), 06309012509, 06303457051

Dalmata Mentés