Dalmata Mentés

Gazdát keres Pongó és Ubul, a két dalmata jellegű kan

Két dalmata jellegű kan kutya sürgősen gondoskodó gazdát keres! – – Közvetített gazdikeresők, Miskolc

Történetük évekre nyúlik vissza, egy rokkantnyugdíjas hölgyre maradt a két kutya, aki sajnos nem tud róluk gondoskodni, ismét segítséget kért és lealtatást is kilátásba helyezett ha nem lesz jelentkező a kutyákra!

“Oda adnám 2 db dalmata fiu kutyát, csipesek, élőhely számukra be szűkült, területet el vették, ahol éltek, és itt hagyták őket, gazdijuk el költözött, azóta a kutyákkal nem igen foglalkozik senki.
Én már nem bírok vélük, rosszul is látnak, löknek fel. Nagy tér szükséges nekik a mozgáshoz, az már nincs, így ha nem lesz új gazdijuk, befogadójuk, sajnos oltani kell. Már kértem vagy 2 éve segítséget, de azóta is csak itt vannak, 2xer elvitték már az egyik fiut, de hamarosan vissza hozta mind 2 illető, mert fiát fel lökte, játszásnál, másiknál, meg meg ugatta, morogta őket  ez vagy 4 éve volt.”

Pongó és Ubul 8 éves dalmata jellegű kan kutyák, Pongó fekete-fehér színű, az egyik szeme kék, sajnos a látása megromlott, Ubul barna-fehér színű.

Pongó

Pongó

Emberekkel, macskákkal, szuka kutyákkal barátságosak, kan kutyákkal nem. Kis gyerek mellé nem javasoljuk őket. Udvarban tartottak, nincsenek pórázhoz, sétáltatáshoz, lakáshoz szoktatva. Mozgásigényük sokkal több lenne, mint amekkora helyre vannak most kényszerülve. Microchippel, veszettségi oltással rendelkeznek.

A kutyák Miskolcon találhatóak, érdeklődni a fajtamentésnél lehet rájuk, bemutatkozó levelet a kapcsolat@dalmatamentes.hu (miskolci kanok) email címünkre várjuk, tel.: 06208066919

Pongó és Ubul története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/miskolci-kanok-kozvetitett-gazdikeresok/

Több fénykép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2016/Miskolci_kanok/

Dalmata Mentés

Ubul

Ubul