Dalmata Mentés

Gazdát keres Penny, a fiatal dalmata jellegű szuka kutya!

Penny többedmagával egy szaporító telepen született, egy poros udvaron töltötte gyerekkorát falkába verődve. Nem volt hát túl eseménydús gyerekkora, a külvilágot kiszabadításáig nem ismerte.

A pécsi mentés története, hírei elérhetőek ide kattintva!

A pécsi mentés keretén belül egyik sorstársával, Picassoval együtt szabadult a szaporító telepről július elején. Egészségügyi ellátását a pécsi kollégákkal együtt megkezdtük, majd gondozásunkban kutyakiképzőnél szocializációs tréningen ismertük meg jellemét, hogy megtalálhassuk a neki való családot. 

penny-logo

Penny 1,5 év körüli, fiatal, dalmata származásához képest nagyon kis termetű szuka kutya.
Kedves, bújós, előéletéből adódóan eleinte bizalmatlan, a hirtelen mozdulatoktól még megijed, de keresi a kapcsolatot, vágyik az ember társaságára, a szeretetre, foglalkozásra.
Barátságos, de ijedős természete miatt nem való nagy családba, nem javasoljuk kisebb gyerekek mellé. Falattal jól motiválható, tanulékony, figyelmes, elég érzékeny, könnyen le lehet tiltani bármiről, viszont kioldani már nehezebb ha megijed valamitől. Lakásban szépen viselkedik, szobatiszta, a kanapét teljes természetességgel használja első pillanattól kezdve gondozójánál.
Nem túl izgága, inkább nyugodt kanapé kutya típus.
Szüksége van a stabil kapcsolatra az emberekkel ahhoz, hogy együttműködjön, mert van benne még félelem, de ha ez a kapcsolat kialakult, akkor teljesen kezelhető, cuki, bújós kutya. Saját gazda kell neki ahhoz, hogy felszabadult kutya lehessen!
A kutyákkal való kapcsolata nem tökéletes, kanokkal és a nála kisebb termetűekkel barátságos, de a nála nagyobb, határozottabb szukákra befeszül, hajlamos a csipkedésre.

Olyan gazdát keresünk számára, ahol részese lehet a család életének, jut neki megfelelő figyelem, szeretet, gondoskodás, amit eddigi életében nélkülöznie kellett.
Penny oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik, másfél év körüli, kis termetű szuka kutya.
Lakásba vagy kertes házba egyaránt örökbe fogadható.

A pécsi mentés magas létszáma miatt (12 kutya!!) hozzá értő, következetes ideiglenes befogadót is keresünk számára, aki sétáltatná, gondozná, megmutatná a világot Pennynek gazdára találásáig.

Egyesületünk teljeskörűen vállalja a kutya egészségügyi ellátását, oltási programjának befejezése miatt lehetőség szerint Budapest környéki ideiglenes befogadót keresünk. Lakás vagy kertes ház egyaránt szóba jöhet. Jó természetű másik kutya mellé is vihető.
Az ideiglenes befogadásról bővebb információ: http://dalmatamentes.hu/ideiglenes-befogadas/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Penny) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több info: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Penny története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/penny/

Dalmata Mentés