Dalmata Mentés

Fanni ideiglenes befogadóhoz költözött

Fanni ideiglenes befogadóhoz költözött, rehabilitációja folytatódik és végleges gazdát keres!

Rekord gyorsasággal lett Fanninak ideiglenes befogadója, ami nagy segítség számára!
Nem csak sajnáltatásból írtuk a dolog sürgősségét múlt vasárnap, az alábbi fotókon is látszanak a stressz nyomai: a kinyalt lábak, a lekopaszodott szőr és a fogyás (-2kg), ami sajnos a kutya állapotának romlását jelezte. Szerencsére hamar jelentkezett egy tapasztalt ideiglenes befogadó család és a körülmények felmérése után egy percig sem késlekedtünk, egyeztettünk, szervezkedtünk és még a hét elején elköltöztettük Fannit.
Fizikai és lelki rehabilitációja így egy egészen más fokon folytatódhat, mivel a belvárosba költözött ezért szocializációja is tovább fejlődik a jövendőbeli gazdi dolgának megkönnyítése érdekében. Jelenleg egyedüli kutya gondozójánál, akivel a munkába is megy minden nap, tehát folyamatos figyelem, gondoskodás jut most neki, amire mindennél nagyobb szüksége van!
Minőségi tápot sikerült számára vásárolnunk, mert akciós volt, ez a 10kg-os zsák kb. 1 hónapra elegendő számára, befogadója csirke+rizs főzésével is elősegíti kondijának mihamarabbi visszaszerzését.
A szobatisztaságra való rászoktatása is megkezdődött, jó állapotú fekhely, vagy tiszta babzsáktöltet adománynak örülnénk Fanni számára!

Fanni továbbra is gazdikereső, több info a kutyáról, az örökbe fogadás menetéről honlapunkon (http://www.dalmatamentes.hu) található:
http://dalmatamentes.hu/portfolio/fanni/

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (FANNI), 06303457051

fanni11