Dalmata Mentés

Donnie újra gazdit keres!

Donnie egy év gazdis élet után visszakerült gondozásunkba. Sajnálatos és váratlan helyzet állt elő a családban, mely önmagában is teljes figyelmet igényel részükről. Donnie-val szép eredményeket értek el, kutyaiskolában is jártak, és nap, mint nap gyakorolták a tanultakat (melynek folytatását javasoljuk a leendő gazdiknak), ám még mindig hajlamos a szeparációs szorongásra.

Kertben nem tartható, és lakásban is csak akkor érzi jól magát, ha van mellette valaki. Igényli az ember közelségét, ezért kizárólag olyan családot keresünk számára, ahol a család egyik tagja szinte mindig otthon van, vagy olyan munkahellyel rendelkezik, ahova mindig viheti magával, és Donnie a gazdi közelében lehet.

donnie_2020

Donnie

Donnie élete 3 éve során több befogadónál is megfordult, most nem érti, mi történik vele. Nagyon szeretnénk megtalálni számára a biztonságot nyújtó, végleges otthont. Figyelmes, kedves, szeretetteljes és rendkívül ragaszkodó kutya. Emberekkel, kutyákkal barátságos, szeret ismerkedni, játszani. Nagyobb, kutyákkal már okosan bánni tudó gyermek jó pajtása lehetne.

Donnie mikrochipes, oltott, féreghajtott, ivartalanított, egészséges dalmata keverék kan.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk! +36303457051

Donnie teljes története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/

Dalmata Mentés