Dalmata Mentés

Donnie ortopéd specialistánál járt

Ahogy korábban hírt adtunk róla, Donnie-nak csípődiszpláziája van. Az akkori lesújtó hírekből felocsúdva úgy döntöttünk, hogy Donnie-t alaposan kivizsgáltatjuk és megkezdjük kezelését, fizikai rehabilitációját. Donnie szerencsére nem küzd fájdalommal, így az eddig eltelt időben sem volt gond számára a mozgás, ízületvédő támogatást kapott jó kondíciója megtartásához. Új helyén a 2 méteres kerítést is többször gond nélkül átmászta, gondozójának tapasztalt szeme úgy látta, hogy akkora baj mégsem lehet Donnie-val, ezert úgy döntöttünk még alaposabban kivizsgáltatjuk.

Donnie

A korábbi leletekkel felszerelkezve időpontot kértünk ortopéd specialistához, ahol Donnie-t alaposan kivizsgálták. A vizsgálat alatt sem mutatott semmilyen fájdalmat a kutya, pedig alaposan megdolgozták. Az orvos csupa jó hírekkel szolgált: Donnie jó kondiban van, jól izmolt, nincsenek fájdalmai és sem műtétet, sem egyéb kezelést nem igényel. Extrém terheléstől és mozgástól természetesen tartózkodni kell a jövőben is, figyelni kell rá, hogy ne fusson sokat, de nyugodtan lehet vinni sétálni, játszhat a kutyabarátokkal, a hétköznapi mozgást nem szükséges korlátozni nála, aktív, fájdalommentes, boldog életet élhet. Ízületvédőket lehet alkalmazni továbbra is, de egyéb gyógyszert nem kell szednie.
Az orvosi szakvélemény szerint szinte biztosra vehető, hogy Donnie-nak a jövőben sem lesznek fájdalmai és csípője nem igényel majd semmilyen kezelést, beavatkozást később sem.

Nagyon örültünk a jó híreknek, Donnie annyi mindent megélt már, hogy igazán kijárt neki valami jó is. Most már csak az álomgazdira vár!

Donnie ortopéd specialistánál járt

Donnie 1 éves dalmata-vizsla keverék kan kutya!
Olyan családot szeretne, ahol családtagként tekintenek rá, folytatják határozott nevelését, megfelelően mozgatják, játszanak, labdáznak vele, sétáltatják. Elsősorban kinti-benti tartással keres gazdát, stabil kerítéssel, zárt kennellel.
A kutyákkal jól kijön, játékos. Kiegyensúlyozott, méretben hozzá illő másik kutya mellé is ajánljuk. Oltott, féreghajtott, ivartalanított, kivizsgáltatott, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!

Donnie története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/donnie/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés