Dalmata Mentés

Cody gazdis!

Cody próbaideje lejárt és úgy alakult, hogy Anyák Napján találkoztunk gazdijelöltjével, hogy aláírjuk az örökbefogadási szerződést.  Nagyon stílusos dolog pont ezen a különleges napon gazdisodni

Cody a próbaidő alatt rengeteget változott, a bizonytalanságból kifelé lábaló kutya igazi otthonra, családra talált Mili mellett, aki rengeteget segített neki, hogy napról napra egyre jobban érezze magát. Igazi ragaszkodással követi gazdiját mindenhova, sokkal nyíltabb és kedvesebb lett, sokat oldódott, biztonságban érzi magát.

Cody

Cody

Codyról az Egyesületünk gondozásában töltött idő alatt kiderült, hogy egy éve súlyos balesetet szenvedett és eltörött a csípőcsontja, mely rosszul gyógyult, egyáltalán nem volt kezelve. Alaposan kivizsgáltattuk, a legjobb szakemberekkel, gazdijelöltje teljes körű bevonásával. A felmerülő problémák ellenére a gazdi nem tágított és vállalta Cody jövőben felmerülő esetleges kezeléseit, problémáit, melyeket többször alaposan átbeszéltünk vele.

A próbaidő alatt rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, sok beszámolót, képeket kaptunk, Cody napról napra oldottabb és kiegyensúlyozottabb lett. Mivel minden rendben volt végig, így semmi akadálya nem volt a végleges örökbefogadásnak. Ivartalanítva, aktuális oltásainak beadatásával, kivizsgálva adtuk örökbe, szabályzatunknak és a törvényi előírásoknak megfelelően.
Cody is beállhatott a boldog gazdis kutyák sorába és külön öröm, hogy pont Anyák Napján örvendeztettük meg gazdiját az örökbeadással.
Sok-sok boldog és élményekkel teli évet kívánunk Nekik!

Cody története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/cody/

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Cody/

Dalmata Mentés