Dalmata Mentés

Cody gazdijelölthöz próbaidőre költözött!

Codynak, az 5 éves dalmata kannak ígéretes kérői akadtak. 2 év bizonytalanság után gazdája lemondott Egyesületünk javára, így Codynak megadta azt a lehetőséget, hogy újra boldog és kiegyensúlyozott kutya lehessen.

Kinga és társa, a szintén mentett, vizsla-labrador keverék Mili nem sajnálták az időt és energiát, az elmúlt 3 hétben folyamatosan, amikor csak lehetőség volt rá, jöttek Codyhoz a szervezett találkozókra. Mili már a második találkozón lelkes puszikkal üdvözölte Codyt, ami nem mindennapi a labdamán lányzótól, mert nem osztogatja a kutyapuszikat más négylábúaknak.

Cody előéletéből adódóan bizonytalan lelkiállapotba került, mely a sok találkozó alkalmával fokozatosan oldódott és egyre jobban nyitott lett érdeklődői felé. Cody, aki eddig nem játszott, elkezdett labdázni!
Így hát döntöttünk, ivartalanítás után megkezdheti próbaidejét gazdijelöltjeinél. Tegnap túl is esett a beavatkozáson, mely után már új otthonában lábadozhat, Mili gyógypuszijaival kísérve. Gazdijelöltje több napot is otthon tölt vele, hogy segítse a kezdeti beilleszkedést és a bizalom további erősítését.

Cody

Cody

Néhány sor gazdijelöltjétől:

“Mili nagy puszi osztogatással fogadta Codyt és körbevezette a lakásban :) Még egy kicsit kába volt ekkor, de már bújt hozzám és egyből megtetszett neki a nappaliban lévő szőnyeg és a saját fekhelye is.
A délutáni sétán már nem is látszott rajta, hogy reggel műtötték. Boldogan sétált és megjelölte az összes fűszálat.
Nagyon nyugodt, bújik és imád úgy feküdni, hogy közben simogatom. Szóval a mai nap a szőnyegen fetrengésről, simogatásról és a sétáról szólt.
Jól megvannak Milivel, vacsoránál versenyt rendeztek, hogy ki tudja előbb megenni a kajáját, de nem vesztek rajta össze. :)
Cody még szigorúan csak a földön fekszik(fekhelyén vagy a szőnyegen/kövön). Kíváncsi vagyok, mikor merészkedik a kanapéra :)
Mindenhova követnek, amint megmozdulok.”

Cody

Cody

(Cody: http://dalmatamentes.hu/portfolio/cody/)

Drukkoljunk együtt Codynak, hogy a következő egy hónap problémamentesen teljen és hamarosan megköthessük a végleges örökbefogadási szerződést, mely által boldog gazdis kutya lehet új családjában! 🙂

Dalmata Mentés