Dalmata Mentés

Clyde gazdit vagy ideiglenes befogadót keres!

Clyde megérkezett a fővároshoz közeli kutyapanzióba, ismét gazdikereső!! 🙂

Hálásan köszönjük a szállítást Csabának és lányának Annának, akik önkéntesen vállalták Clyde elhozatalát Kismarjáról Budapestre!
Vasárnap este érkezett meg, a szállítóboxra nem is volt szükség, a beszállás után hamar elmúlt az izgalom és szépen utazott a hátsó ülésen.

Clyde történetére sajnos nem sikerült pontot tenni, másfél hónap után sajnos nem lett örökbe adás a próbaidőből ez esetben. Mivel korábban Clyde egy nagy területű udvari kennel egyedüli ura volt, ezt szokta meg hosszú évekig, ezért a terület őrzést új helyén is folytatta, ahol a kezdeti megszeppenés után felbátorodott és sajnos odaáig fajult a dolog, hogy már nem engedett be senkit sem az udvarba, ahol ő szabadon mozoghatott. Ez mindennapos problémát jelentett, valamint nem sikerült Clyde dominanciáját sem kezelniük, ezért kérték, hogy vegyük vissza a dalmatát. Ideiglenes befogadó híján egyelőre kutyapanzióban tudtuk elhelyezni.

Clyde IDEIGLENES BEFOGADÓT vagy VÉGLEGES GAZDÁT keres!
Hozzáértő határozott befogadó jelentkezését várjuk! Kisgyerek mellé nem javasoljuk.
Clyde oltott, ivartalanított, egészséges kan dalmata, tápot, felszerelést egyesületünk biztosít amíg gazdát nem találunk számára!

története: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=737
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Clyde_nyirabrany/
az ideiglenes befogadásról: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/

Clyde: http://dalmatamentes.hu/portfolio/folti-nyirabrany/

Dalmata Mentés

Clyde

Clyde